سلام
1- اینکه "چون به ناحق ما رو متهم کرد منم واقعا این کار رو کردم تا لااقل از خجالت تهمتش در بیام" به معنی این هست چون اونها سم خوردن منم سم میخورم. چون اونها بد کردن منم خیلی بدتر میکنم! یه نوع توجیه کردن کار و بهانه هست!
بیشتر ضربه ها و خیانت های ویران کننده زندگی مشترک بر اساس همین توجیه کردن ها وارد میشه. مثلا یه اقا میتونه بگه چون خانم من میگه کسی تو رو ادم حساب نمیکنه منم میرم با یه زن دیگه دوست میشم تا تلافی حرفشو دربیارم (این مورد رو از نزدیک در زندگی یکی از دوستانم دیدم!!)
2- در جواب " مسلما ایشون تصمیمی به صلح و اصلاح نداشتن " باید بگم ایشون یقین داشته که شما برای مهریه اقدام خواهید کرد و احتمالا مهریه شما مبلغ کمی نبوده!
در جواب " لااقل قسمتی از خشونتی که به روح و روانم وارد شده التیام پیدا کنه " من بعید میدونم در دراز مدت التیام پیدا کنه و پول درمان خشونت نیست و اگر بود طلاق در شمال تهران زیاد نبود!
ایشون اگر قصد زندگی نکردن با شما داشت در زمان زندگی با شما و بدور از سروصدا و بصورت پنهانی اموال خودشو منتقل میکرد و قطعا ایشون قصد زندگی با شما داشته که این کار قبلا نکرده بود!
3- در مورد پول طلا حق با شماست و حرفی ندارم. اما با ایشون به همین بهانه از طریق یه واسطه در فامیلتون که با همسرتون رابطه خوبی داشته دوستانه صحبت کنید و قطعا به نتیجه بهتری از اجرای مهریه میرسید
در مورد دعوا که گفتد باید بگم کلماتی وجود دارن که میتونن یک مرد به استانه انفجار برسونن و میشه بر روی افراد مختلف امتحان کرد ونتیجه دید!
میشه در جواب اقایی که داره دعوا میکنه و ناراحته گفت: "تو درست نمیگی" یا "تو غلط کردی" یا "تو و پدرت و مادرت با هم غلط کردید " یا کلمات خیلی بدتری بکار برد و قطعا نتیجه هر نوع پاسخ خیلی متفاوت هست!
شما غیر مستقیم گفتید که اگر سکوت میکردید جنگ ادامه پیدا نمیکرد و مشخصه ادامه جنگ کاملا وابسته به واکنش شما و شانی که برای ایشون قائل میشدید داشته که در مورد اون چیزی نگفتید!
این بخش مبهم هست و باید بیشتر بگید تا من دلیل ایشون متوجه بشم که ایا صرفا واکنش هیجانی بوده یا دلایل جدی و قوی و خطرناک در بین بوده. دلیل اینکه شما رو از خونه بیرون کرد چی بود؟ چه پشتوانه یا دلیل یا توجیه برای این کارش بشما گفت؟ شما چیکار کرده بودید؟ شما یک روز قبل از اخرین دعوا چی گفته بودید؟ تهدید به جدایی کرده بودید یا مورد دیگه در بین بود؟
نوع دوست داشتنش اینه و فکر نکنید بقیه مردها این کار نمیکنن!!!
شما عصبانی هستید. دلیل عصبانیت شما این هست که فکر میکنید حق شما پایمال شده و این میتونه به دلیل سو برداشت باشه.
ممکنه یکی از شما دو طرف کاری کردید که اون یکی زندگی تموم شده در نظر گرفته باشه اما نباید کار به درگیریهای زشتی که به صورت قطعی زندگی نابود میکنه کشیده بشه. با استفاده از وکیل این اتفاق می افته و با استفاده از مشاور خانواده توانا (برای شما یک مشاور خانم خیلی میتونه کمک کنه) این اتفاق نمی افته. به قدمهایی که برمیدارید توجه کنید.
در تصمیم های خودتون 20 سالگی دخترتون و اینکه ایشون در اینده به خواستگارهای خودش در مورد پدر مادرش چی بگه و اینکه این مهریه گرفتن و خنک شدن دل شما در آینده چه میوه هایی خواهد داد فکر کنید.
بر اساس نوشته های شما هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و زندگی شما بشدت قابلیت ترمیم داره (مواردی مثل اعتیاد یا خیانت جنسی یا بیماری روانی شدید و.... در زندگی شما نیست) و همسرتون به شما و فرزندتون علاقه داره و سمت لج ولج بازی قدم برداشته.
زمان هیچ چیز حل نمیکنه و دو هفته زمان بسه، اقدام مثبت با راهنمایی مشاور خانواده توانا انجام بدید و نتیجه اون خواهید دید و شک نکنید تمام اموال همسرتون و شما متعلق به فرزندتون هست و نگران مسائل مالی نباشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)