سلام بر شما
اینکه این موضوع چقدر برای همسرتون و آقایون مهم هست، در واقع بر میگرده به اینکه چقدر برای خودتون مهم بوده و هست.
اینکه من از عینکی بودنم خستم و منو عذاب میده، پس در رابطه با دیگران هم با هر حرکتی یا حرفی فکر میکنم اونها هم این مسئله رو همینقدر بزرگ و با همین شدت و بیشتر احساس میکنن و نگران این موضوع میشم.
کمک گرفتن از علم پزشکی زمانی لذت بخش و ارزشمند هست که بتونه بمن کمک کنه زندگی راحت تری رو تجربه کنم.
یک رابطه ی عاطفی خوب جایی برای رشد و ارتقاء زن و شوهر هست. ما نقاط قوت و ضعف هم رو میبینیم و تلاش میکنیم رشد کنیم، بهتر باشیم و رابطه ی عاطفی خودمون رو استحکام ببخشیم. رابطه جایی برای تجربه ی آرامش هست... وقتی که من خودم باشم و دیگری خودش باشه و شجاعت پذیرش رو داشته باشیم.
کم ظرفیتی ، ضعف عزت نفس و عدم خود پذیری ... اینها رابطه ی مستقیمی با تمایل افراد به تغییر داره. سعی کنین در این خصوص از مقالات سایت کمک بگیرین و اونها رو در فرصت هایی که دارین مطالعه کنین.
وقتی خودم رو اصلاح کنم یکی از نتایجش این هست دیگرانی که در ارتباط با من هستن یاد میگیرند که رابطه ی زن و شوهری ما، رابطه ی دوستانه ی ما، رابطه ی فامیلی ما... محل چه چیزهایی هست و نیست.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)