با عرض سلام مجدد
خوب خدا رو شکرخیلی راهنمایی خوبی به بنده کردین و کاملا حرفتون را قبول دارم. و تا حدودی هم با این قضیه کنار اومدم و مشکل حل شده.
خداوند امثال شما رو زیاد کنهمن آدم بی رحمی نیستم و واقعا اگه میدونستم خانواده همسرم مشکلات مالی دارن اصلا خودم پیشنهاد میدادم که کمک کن به خانواده ات. حتی وام خودم هم میدادم بهشون!!!! یا میگفتم جهاز را خودم تهیه میکنم!!!
مومن خدا اینجوری نگین و راضی باشین. اولاشاید این حق شما نباشه بگین راضی نیستم !(بنده در این مورد هیچی نمیدونم) پس چرا خون خودتون رو کثیف میکنین؟!به قول شما این بیت المال هست و همینجور که اسمش وام قرض الحسنه ازدواج هستباید خرج مسائل ازدواج بشه.
یعنی اگه خرج ازدواج نشه من به شخصه راضی نیستم.
ثانیا شاید بنده خدا به یک زخم دیگه ای که از همه پنهون هست میزنن...راضی باشین تا برکت پیدا کنه که برکت اموال پدر خانمتون وارد زندگی شما هم ناخداگاه میشه
خب خودتون رو بزارین جای همسرتون اگه رسمشون باشه مثلا سر خواهرهای قبلی همینطور عمل کردند برای خانمتون سخته که سنت شکن بشن.تنها دلیلشون اینه که رسم ما اینه
باهاش منطقی صحبت کنین ولی تو معذروات قرارش ندین..میدونین اون طفل معصوم داره چه زجری میکشه .قلبا حرف شما رو قبول داره اما خب قدرت مقابله با پدرشون رو ندارند. بی خیال این قضیه بشین و بخاطر شادی دل همسرتون از این قضیه بگذرین که خدا به شادکردن دل بندش رضاست.
انشالله عاقبت بخیر میشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)