سلام و درود بر دوستان خوبم
بچه ها بیایید اینها رو جواب بدیم
خیلی چیزها هستن که منو خوشحال میکننبرای شروع از خود بپرسید
چه چیز مرا خوشحال میکند ؟
چند وقت به چند وقت لحظه های خوشبختی واقعی را تجربه میکنم؟
چطور بفهمم که چه وقت خوشحالم؟
تو تماااام لحظه های سرشار از احساسات من خوشحالم
از احساساتی که در وجودم شکل میگیره شارژ میشم و چنان انرژی میگیرم که
فکر میکنم یعنی از خودم میپرسم
الان میتونی ناکامی ها رو تاب بیاری؟؟در جواب میگم مگه ناکامی هم تو دنیا وجود داره؟!
بعداز اون طرف تو اون لحظه هایی که غمگینم یا دلتنگم، به امید رسیدن دوباره به این حس و حال اندکی تسکین میگیرم.
من ی دفتری دارم (که البته بیشتر سالهای قبل) هر وقت هر حس غم یا شادی دارم توش مینویسم.
بعضی سر فصل هاش با این جمله شروع میشه،
حس خوبی داشتم وقتی...
بعد شروع میکنم به نوشتنپیشنهاد میکنم شما هم این دفترو برای خودتون درست کنین.
تقریبا حفظم اش، فقط کافیه تو ذهنم ورق بزنمش تا براتون بگم چی ها توش نوشتم.
تمام لحظه هایی که کنار خانوادم یا حتی غریبه هایی بودم که باعث شدن حس های خوب بگیرم
لحظه های بودن با بچه هام سرشار از حس های خوبه. مثل
حس مورد حمایت بودن، حمایت کردن باهم بودن، کمک کردن و کمک گرفتن،
مخصوصا تو لحظه های اضطراب ام که کوچکترین نقطه امیدی برای من دنیااییه
حس مهم بودن، محبوب بودن. و سعی میکنم منم این حس ها رو متقابلا در اونها هم ایجاد کنم...
یا لحظه هایی که از سردرگمی نجات یافتم و از نظم و قانون و برنامه ای که حاکم براین جهانه لذت میبردم.
وقتی دنبال جوابی بودم به طریقی جواب رو میگرفتم ..و اون تشویش و نگرانیم رو تسکین میداد
و فکر میکردم که پس بین من و افریننده هستی ارتباطی وجود داره و اون هست و منو میبینه و این منو قوی میکرد.
کلا "یاد گرفتن" و "به نقطه جدیدی رسیدن" تو هر چیزی خوبه
مثل اینکه هر کدوم، یک تکه فضای ازاد بیشتری برای تنفس به ادم میده
از روزی نوشتم که دیگه شنا کردن رو یاد گرفته بودم و میتونستم بدون وسایل کمکی رو اب بمونم، اونم توعمق 4 متری
همین الان که دارم تعریف میکنم اون ذوق و شور دوباره سراغم اومد.
البته برای همه واضحه که نعمت اب چقدر در روحیه انسان موثره. چون اب بخشی از وجودشه.
امیدوارم روزی برسه که بعد از پایان کرونا دوباره به اون بخش وجودیمون برسیم.
بعد از شناسایی لحظه های خوبی که باعث قوی شدن ما میشن ،قدم بعدی خلق هر چه بیشتر اونهاست.این لحظه ها بی مقدمه برای ما نمی افتند. ما باید فرصت هایی برای رخ دادن انها ایجاد کنیم.
من میدونم که برای شخص من چه چیزهایی باعث خوشحالیه، براشون ارزش قایلم و ازشون انرژی میگیرم
نویسنده تو این کتاب میگه درک تمام لحظه های زندگیتون مجموع خوشبختی رو میسازه و در فصل های بعدی
حتی میگه که چطور از دل رویدادهای به ظاهر ناگوار هم میشه معنارو دریافت و حس خوب پیدا کرد.
.................................................. .................................................. .....................................
بچه ها دلم می خواد شما هم شرکت کنید و لحظه هایی که براتون شادکامی داره رو با هامون به اشتراک بذارید.
بفرمایید خواهش میکنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)