به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 بهمن 99 [ 01:16]
    سطح
    24
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 13
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    24

تشکرشده 15 در 11 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    من نمیخام توصیه کنم. فقط میخاستم بگم در درجه اول، حال خوبتون رو منط به کسب دارمد نکین صرفا. میدونم سخته، ولی شدنیه. منم بعضی وقتا میگم کاشکی یه همدمی داشتم!! ولی خب اینقدر باید روی خودم کار کنم که حال خوبم منوط به داشتن همدم نباشه.
    مورد دوم، رک گویی خیلی خوبه، تمرین کنین، با تمرین کردن حل میشه. از رک گویی های کوچیک شروع کنین.
    مورد اخر هم اینکه حرف دیگران بایستی اهمیتی واستون نواشته باشه، هر چی گفتن گفتن. بذارین بگن. منم خودم دارم روی این کار میکنم که حرف دیگران روم تاثیر نداشته باشه. آخه خیلی از اینایی که میگن چرا کنکور میدی، خب شادی بخاطر حسودیشونه. اینکه عزم شمارو ندارن، بخاطر همینم حسودی میکنن.

واستون ارزوی موفقیت میکنم...
    خيلي ممنونم ازتون. بله راستش من نميتونم رک باشم، يني تا اونجايي که بشه سعي ميکنم کسي از دستم ناراحت نشه يا مهمون مياد خونه دلش نشکنه يا فکر نکنه بهش بد گذشته! در مورد درآمد راستش من تو زندگيم از خيلي چيزا گذشتم ولي درآمد به نظرم بيس و پايه س. يني يه حداقل درآمدي رو ميخوام داشته باشم. راستش من آدم خيلي مينيماليسيتي بودم تو زندگي، اهل رقابت نبودم، حس ميکردم همين نون و آب و يه سقف بالا سر کافيه ديگه لباس نداشتي، دکتر نداشتي، تفريح نداشتي، چيزي که دلت خواست نداشتي رو اشکالي نداره نداشته باشي ميخوام همين باعث شده من نتونم دنبال کسب درآمد باشم و به کم قانع باشم الان ميبينم چقدر اشتباه کردم و اتفاقا تو شغل و درآمد و موفقيت خودم رو ميخوام حريص کنم. البته من آدم حريصي نيستم و ميدونم هرچقدر سعي کنم هم حريص نميشم ولي به نوعي يه تلنگري بهم زده ميشه. درمورد حرف ديگرانم حق با شماست نبايد اهميت بدم ولي راستش روم تاثير ميذاره

2. کاربر روبرو از پست مفید شازده-کوچولو تشکرکرده است .

gholam1234 (شنبه 27 دی 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)