راستی یه مطلب جا موند در مورد مهارت نه گفتن و مدیریت زمان :
نه گفتن یه مهارته . مهارتی که باید یاد بگیریم. از طرفی صریح بودن هم کلمه درست تری از رک هست و نشانه بی احترامی نیست . نوعی احترام هست دیگه .
شرایط را در نظر می گیری و با رعایت احترام نظرت را صریح میگی نسبت به شرایط . این یعنی چی ؟ یعنی اینگه وقتی مهمان ها آمده اند ادب و احترام میگه بری پیش مهمان یه تایمی بشینی و کارهای لازم را انجام بدی ( تایم کوتاه ) - بعد معذرت می خوای و می گی ببخشید من کنکور دارم باید برم . یا اصلا می تونی تایمت را جوری تنظیم کنی که چند ساعت مهمان ها که می یان کنار آنها باشی . ولی اینکه مهمان بگه بریم مسافرت شما هم بری یعنی به خودت و آینده ات احترام نذاشتی و وقتتو تلف کردی . اینکه بخودت اگه بگی طرف دلش می شکنه و از من ناراحت میشه ، خودمون را گول داریم می زنیم .
می تونی زندگی نامه بزرگان و عالمان را بخونی در شیوه مدیریت زمان و مهارت نه گفتن . بعد متوجه میشیم چقدر صریح بودن ( که در چارچوب ادب و احترام هست ) خوبه و چقدر پیش دیگران جلوه خوبی پیدا می کنیم برخلاف تصوراتمون .
در مدیریت زمان باید تایمت جوری باشه مثلا اگه یک روز هم برنامه ات ایراد پیدا کرد مشکل پیدا نکنی . در پست قبلی هم بهت گفتم اینها به خاطر دیدگاه کمال گرایی در تو هست . که باید حلش کنی . اگه حلش نکنی 10 سال بعد هم با همین مسئله درگیر هستی .به طور کلی اگه شیوه حل مسائل را یاد نگیریم و بجاش فقط ناله و مرثیه سرایی کنیم . معجزه ای رخ نخواهد داد .
حتما مشاوره برو.

علاقه مندی ها (Bookmarks)