ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید
یه زمانی که سر کار می رفتم فروشنده قطعات کامپیوتر بودم خیلی استرس داشتم به طوری که از خیابانی که رد میشدم تا به محل کارم برسم حالم بد میشم انگاری تو یه حال هوای دیگه بودم به طور اتفاقی یه روز قبل اینکه برم سر کار رفتم پیش مشاور و صحبت کردم یه خورده آروم شدم و رفتم سر کار تازه یک ماه شده بود که رفته بودم سر کار متاسفانه صاحبکار اونجا مغازه رو تعطیل کرد و من بیکار شدم و حس حالم کلا برگشت به حالت قبل از اون موقع به بعد دیگه هیچ وقت نتونستم جایی برم سر کار خودم دنبال کار هستم همین که میرم سر کار نمیتونم بمونم تنها کسی که من شناخت و فهمید حس حالم پدر خانمم بود 4 ماه مغازه پدر خانمم کار کردم به مادر خانمم گفته بود که فلانی اینجا احساس غربت می کنه نمی تونم با کسی گرم بشه
یه موقعی پیمانکار ادره خانمم بودم اون موقع اصلا حالم بد نبود با ذوق و شوق میرفتم سر کار چون با خانمم میرفتم با هم بر می گشتیم کارم قرار دادی بود تموم شد مسولین که عوض بشن پیمانکار هم عوض میشه
گفتید تو مراسم های مذهبی شرکت کنم اهل نماز هستم بیشتر وقت ها سر وقت میخونم به خصوص خانمم که بیشتر از من اهمیت میده چون تایم بعدظهر پیاده روی می کنم طوری تنظیم می کنم که موقع نماز خودم برسونم به یه مسجدی نمازم بخونم جماعت نمی خونم
در مورد کاهش استرس مشاور بهم می گفت از محیط فرار نکن سعی کن مقابله کنی گفتنش راحته ولی حال آدم به قدری خراب میشه که حس مرگ بهت دست میده دوست داری بمیری کف دستام عرق می کرد کمرم خیس میشد جسمم سر کاره ولی فکرم جای دیگه وقتی این طوری میشم فقط دوست دارم با یکی حرف بزنم کسی که حس حالم درک یه مغازه ای کار می کردم به قدری حالم بد بود قبل اینکه برم سر کار با خانمم رفتیم پیش دکتر اعصاب به خانمم گفتم بیا با صاحبکارم صحبت کن از شرایط من بهش بگو بگو چه حس حالی بهم دست میده شاید هوامو داشته باشه دکتر گفتش نه این کار نکنید که اعتبارت پیش صاحبکارت کم میشه و نظرش نسبت به تو عوض میشه سر اون کار هم دوام نیاوردم اومدم بیرون
در مورد ارتباط با خانواده خودم معمولا هفته ای 2 الا 3 بار تماس داریم در همین حد وابسته نیستم به خانواده م الان حس حالم خوبه ولی اگه بخوم برم سر کار استرس و اضطراب شروع میشه اگه یکی کنارم باشه برای چند وقت که به محیط اونجا عادت کنم خوب میشم شاید فکر کنید خیلی سخت می گیرم یا تنبلم ولی اینطوری نیست استرس و اضطراب یا افسردگی قابل دیدن نیست باید درکش کنی

علاقه مندی ها (Bookmarks)