ممنون از اقای باغبان تشکر از مطالب مفیدتون
ممنون از خانم آنه ماری عزیز به نظرتون کمی بی انصافی نکردین در پست گذاشتن؟من از سر دل خوشم به همسرم بی احترامی نکردم خانم اون رفتارم نتیجه رفتار خودش و فوش دادنش در پارکینگ خونمون و کوچه مادرم اینا بود.با اینکه بارها بهش تذکر دادم بیرون خودشو کنترل کنه.وقتی تا این حد منو حرص میده منم گفتم بذار یبار منم ظاهر داری رو کنار بذارم و مثله خودش رفتار کنم .
بفیه حرفاتون قبول دارم نباید با رفتارم باعث تحقیر خودم بشم

دیروز یکی از دوستان نزدیکش بامن تماس گرفتن و ازم خواستن اصرار به گرفتن پرینت نکنم و دوباره بهش اعتماد کنم.منم گفتم نمی تونم حرفاشو بدون مدرک باور کنم.

امشب با اینکه هردو خونه ایم بهم پیام داد:سلام خوب بعد از این موضوع حسابی فراری از من و نمیخوای منو ببینی حتی. بهرحال اینطوری نمیشه واقعا من اشتباهی کردم و قبول کردم و ازت عذرخوهی کردم که کارم اشتباه بوده و نباید جواب میدادم و یا اینکه بهتر بود تو رو در جریان میذاشتم. بهرحال قصور از من بود و اون کارم نکردم. بعد از این قضیه خیلیا خبر دار شدن و بماند.....
با این تفاصیل نه من آدمی هستم که پرینت بگیرم و نه تو آدمی هستی که کوتاه بیای در مورد این قضیه
حالا واقعا تا کی قراره ادامه پیدا کنه و کشش بدی. چند روز آینده هم باید بریم برای ای یو ای البته من نمیدونم که اصلا واست مهمه یا نه. و الانم بهت میگم زندگیمم دوست دارم تو رو هم دوست دارم و اینکه تو پیله کنی پس چرا نمیری پرینت بگیری جوابشو قبلا بهت گفتم. حالا هم بشین واقعا قشنگ فکراتو بکن و تصمیمتو بگیر چون هم تو داره بهت سخت میگذره و هم من. پس خواهشا همین هفته همه چیزو تموم کن و تکلیف خودتو و منو روشن کن
چون اینطوری واقعا نمیشه
دلمم واقعا واست تنگ شده.
پیام دادم چون صحبت حضوری باعث ناراحتی بیشتر و بی احترامی میشه پس تو هم پیام بده ممنون.

منم در جوابش گفتم جوابی که برای نگرفتن پرینت دادی قانع کننده نبود و من حتی راضی شدم فقط پرینت شماره اون رو بگیری و نه تمام شمارها وقتی میگی فقط همون روز تماس داشتین پس چرا دیگه نمیگیری؟

همسرم پاسخ داد من حوابم همینه و حالا تو باید تصمیم بگیری.

من از نوع پیام دادنش احساس میکنم خودشم بدش نمیاد من تصمیمم طلاق باشه...

دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنونم