نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
سلام همدری های عزیز
امیدوارم که حال همتون خوب باشه و دعاهاتون هم در این ماه مبارک مقبول درگاه حق تعالی .

خب من موضوع تاپیک رو گفتم و الآن توضیحات کامل تری در این مورد میدم .
مدتیه خیلی به فکر پیدا کردن کار هستم ، نه هر کاری ، توی کاریابی ها زیاد میبینم که شخص رو استخدام میکنن برای بازاریابی و یا تبلیغات و کار در منزل ، که اصلا معلوم نیست چه محصولاتی هست و درآمدهاشون هم بنظر من ایراد داره .
شرکت های بیمه هم دوست ندارم بخاطر درآمدش چون حلال نیست بنظرم و خانواده من هم خب باید راضی باشند و شغلی باشه که آبرومند باشه حتی ار درآمدش ماهی 2 تومن باشه...من انتظار دارم پولم به جای اینکه زیاد باشه برکت داشته باشه .

حالا اومدم اینجا ازتون مشورت بگیرم و تجربه تون را در این زمینه بدونم و ممنون میشم همه تون راهنمایی کنید .

فقط این هم بگم که صرفا علاقه مند بودن به یک هنر و یا شغل خاص دلیل بر موفق بودن توی اون کار نیست ...مدتی کار هنری کردم ولی اصلا درآمدی نداره که هیچ همه اش رو هم هدیه دادم به این و اون .

منتظر نظرات خوبتون هستم چون دوست دارم مشورت کنم و نظراتتون رو بدونم.
سلام خانمی خوبی؟ بنظر من با توجه به وجود کرونا بهترین کار اینکه بری معلم خصوصی شی، میدونی من خودمم خیلی دنبال کار میگشتم بعد رفتم و کلی گشتم دیدم الان چون بچه ها خصوصا پایه ابتدایی خوب کار نمیشه باهاشون بهترین کار اینکه بری معلمشون بشی.میتونی فیلم های آموزشی ببینی براشون به زبون بچگانه توضیح بدی
تو افکار نیوز یک مقاله دیدم درباره این ک از کجا میشه اینارو بخری. لینکشو میذارم برات امتحان کن مطئنم مشکلت حل میشه.

https://www.afkarnews.com/بخش-بازرگا...یه-کنیم