با سلام
ببنید یه مسائلی قبل عقد هست و یه مسائلی بعد عقد .
در قبل عقد باید معیارها و باورها به طور دقیق بررسی و بازبینی بشه ( در حد استاندارد ) و در آخر بدون رودروایسی نتیجه گیری بشه که ببینند می تونند زندگی مشترک را شروع کنند یا خیر .
ولی بعد عقد بحث تعهد پیش می یاد و هر دو طرف مسئول انتخاب خودشون هستن ،،،
ما هر چقدر هم انتخاب خوبی داشته باشیم باز با تضادها و تعارض ها روبرو هستیم و این طبیعت زندگی ست .
در مرحله بعد عقد افزایش مهارت ها و توسعه فردی هر فرد هست که تفاوت ایجاد می کنه ،،،می تونیم با تلاش و زحمت مهارت هایی یاد بگیرم که در آینده ، هزینه کم تری داره برامون .
بعد ازدواج زن و شوهرها وارد دانشگاهی میشن ،،به نام دانشگاه زندگی مشترک .
هر دو می بایست خودشون را توسعه بدن ،،،،اگه زمین خوردن یاد بگیرن دوباره بلند شن - تعارض و تضادها را مدیریت کنند و سعی کنند هر روز در حال رشد باشن .
حتما یه دلایلی داشتید که با هم ازدواج کردید ،،تو نکات مثبت زندگی تون بیشتر تمرکز کنید ،،،یه کاغد بردارید نکات مثبت زندگیتون را بنویسید و حداقل هفته ای یه بار بهش نگاه کنید .
احساس می کنم همسر شما از ضمیر " من " زیاد استفاده می کنه ،،،
شما هم در گفتن درخواستتون باید بیشتر کار کنید تا بتونید همدیگر را بهتر جذب کنید ،،،
اگه زن و شوهر هر کدام طبل خودشون را بزنند که نمیشه ...لذا تفکر بالغانه هر دو طرف را می خواد .
شاید ما انسانها باید بعضی موقع ها مغزمون را روغن کاری کنیم و انعطاف داشته باشیم ( کلی میگم خدمتتون )
بعضی موقع ما یادمون میره که باید بزرگ بشیم .هنور فکر میکنیم در حریم خانه مادر و پدرمون هستیم ،،
لذا سعی کنیم با سعه صدر - گذشت و تلاش در راستای درست ، تفکر بالغانه دو طرف ، این چاشنی زندگی را فعال کنیم .
اگه هدف بنیان خانواده باشه ،،اگه هدف این باشه که خانواده برنده باشه ،،،زن و شوهر سعی میکنند کم تر به ضمیر " من " برسن و بیشتر از ضمیر جمع استفاده می کنند .
مشکل از اونجا شروع میشه که هر کی فکر می کنه اون درست میگه و هر کی دنبال هدف خودش ِ و نیازهای خودشو ارجعیت میده .
خیلی از زندگی ها ی متاهلین همین جوری ، از مسیر خارج میشه .
چند تا تاپیک و سایت های آموزشی براتون می ذارم با همسرتون هر دو با هم بخونید و تمرین داشته باشید .
چگونه همسران مشکلات،اختلافات و درگیریهای بین خود را حل کنند؟(1)
چگونه زوجین درگیری ها و مشکلات خود را حل کنند(2) - منافع کودکانه ---- منافع بالغانه
* مقصر من هستم یا شوهرم؟!
مهارتهاي كلامي زن و شوهر
مهارتهای ارتباطی بین زن و شوهر به تنهایی کافی نیست!!
گوش کردن از حرف زدن مشکلتره
شوهران بخوانند
معرفی و دانلود كتاب در خصوص مهارتهای ارتباطی و مهارتهای زناشویی
زودرنجی چه بلایی بر سر ما می آورد؟!
تله های شخصیتی
** عاشق یادگیری باشید !
سعی کنید در مورد مهارت های ارتباطی یه وقتی در خانه بذارید با همسرتون با هم کتاب بخونید .
زندگی خوب را باید ساخت ،،،زندگی خوب شانسی نیست .
** می تونید عضو مشترکین آزاد هم بشید و از مدیر همدردی مشورت بگیرید
http://hamdardi.net/eshterak.htm
البته همسرتون هم به مشاوره احتیاج دارنند و باید یه مسائلی را تمرین کنند .
**دکتر شیری یه مطلب آموزشی داره به نام سواد عاطفی
تو اینترنت سرچ کنید و اگه خواستید تهیه کنید و با همسرتون در منزل ببینید .
موفق باشین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)