با سلام
با توجه به تاپیک اخیرتون در این حوزه :همسرم بهم خیانت کرده
به نظرم شیوه حل مساله شما ایراد داره .
این تجربه ها شاید خوب باشه که افراد میگن ،،آدم ها می تونند الگو برداری و نکته برداری کنند و زندگیشون را توسعه بدن .
ولی چیزی که خیلی مهمه اینکه خودتون باشید !
شاید تمام عالم بگن فردی که خیانت کرده باید ازش طلاق بگیری و راهی نداره ،،،ولی خود فرد وقتی زندگیش را نگاه می کنه می بینه می تونه دوباره بسازتش و راه کج را با کمک همسرش درست کنه .
برعکسش هم میشه - امکان داره همه بگن می تونی زندگیت را بسازی ،،ولی فرد این راه را نبینه و بگه نمیشه .
نگاه خود شما مهمه ،،،اینکه زندگی خودتون و مسیر زندگیتون را با همسرتون چطوری می بینید و چطوری معنا می کنید .
وقتی خودتون باشید ، وقتی زندگی تون را بشناسید ،، وقتی زن و شوهر بالغانه در پی حل مسئله و راه حل ها باشند ،،وقتی مشاوره ها شنیده و عمل بشه ...وقتی با دلتون خلوت کنید و به ندای دلتون گوش بدید ،،،
اون وقت تصمیمی که بگیرید درسته .
اگه شما خودتون و زندگیتون را نشناسید و مهارت تصمیم را یاد نگیرید،، امکان داره بعد تصمیم ( هر تصمیمی ) پشیمون بشید و بگید کاش راه دیگری را انتخاب می کردم .
اینکه خیانت چطور تکرار نشه و جلوگیری بشه ،،به موردی هست حتما باید با همسرتون حضوری به مشاوره مراجعه کنید و از مشاور ، هر دو بزرگوار ،،، تکنیک های لازم را فرا گیرید .
مشاوره یه طرفه در این جور شرایط ، شاید نتیجه دلخواه را نده .
اگه موارد فوق رعایت نشه ،،،به نظرم این تاپیک هم کمکی به شما نمی کنه .
موفق باشین .









علاقه مندی ها (Bookmarks)