نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
سلام مجدد
در مورد مسئله ی مالی... شما گفتین که قولنامه بنامتون هست اما سؤالی دارم؛
پنجاه میلیون پول پیش خانه دست چه کسی هست و صرف چه کاری شد؟

این خانه که خریدین اگر درست متوجه شده باشم شما تقریبا مبلغ صد میلیونش رو شما دادین و باقی اون رو مادرتون داده، که دویست تومن بود. آیا مدرکی برای اثباتش دارین که بقیه متوجه بشن تقریبا صد تومن اون پول رو شما پرداخت کردین؟

مطلبی که مهم هست شفافیت مالیست و اتفافا باید دیر یا زود برای سایرین روشن بشه تا بعدها اختلاف و حرفی پیش نیاد. لازمه تمامی مبالغی که کمک برادر و خواهر میکنین، تمامی اقساطی که مال دیگریست و پرداخت میکنین، تمامی مبلغی که از پول منزل پرداخت کردین رو حتما یادداشت کنین و سندی از اونها برای اثبات حرفتون نگه دارین.

ابنکه اون ملک بنام شماست دیر یا زود مشخص میشه پس با این پیش بینی نگذارید این اهرمی برای فشار به شما قرار بگیره. سعی کنین از طریق رهن خانه یا اجارش ، مبالغش رو وارد چرخه ای کنین که بشما سود برسونه و سود پول رو بمادرتون برگردانید منتهی نه به شکل پول که بصورت خرج های جزئی و قرض از دست ایشان خارج بشه . بلکه به شکل خرید ماشین، زمین، یا ... و مرتب در زمان های درست با استفاده از مشورت با کارشناسان اقتصادی خرید و فروش انجام بدین و به اسم مادرتون کنین. ( حتما دارایی فعلی مادرتون رو هم مشخص کنین و بی درنگ با مشورت با وکیل موارد احتمالی در آینده نظیر فراموشی، بیماری و ... رو هم در نظر بگیرین که خدایی ناکرده مشکلی پیش نیاد و از قبل پیش بینی کرده باشین و آگاه بشین ) _ با مادرتون هم صحبت کنین در صورت هر اقدامی قبلش با شما مشورت کنن.

به اینصورت اون مبلغی که مادرتون کمک کردن به شکل دیگری به نزد ایشان بر میگرده و حقوق خواهر و برادرهای شما محفوظ باقی خواهد ماند و کسی اعتراض نابجایی نمیتونه انجام بده.

سلام

اون پول رهن دست کسی نیست، انگار من به مستاجر بدهکارم و باید پس بدم درواقع من خونه رو 250 تومن خریدم(مثلا 50 تومن رهن دست منه!) ولی 50 تومن مستاجر رو باید در اینده پس بدم.

منظورتون رو متوجه شدم، آره فکر خوبیه، من پول مادرمو به صورت خرید زمین و یا هر چیزی که خودش دوست داشته باشه در آینده پس بدم، مشکلی بابت این موضوع ندارم ولی من فکر میکنم با توجه به عدم ظرفیت خواهرا مصلحت ایجاب میکنه به کسی فعلا نگم.. چون احتمالش زیاده که اگه بفهمن مادر مریضمون رو تحت فشار بیارن و ناراحتش کنن...

ولی یه سوال:

فرض کنید یکی از خواهرام بهم بگه مادرمون به تو فقط کمک کرده و تو رو بیشتر دوست داشته چی بگم؟(البته اینطور نیست) ...کلا بحث حسادت بچگانه است. قطعا یه مادر نمیتونه دقیقا یکسان به همه بچه هاش کمک کنه به دلیل تغییر زمانه و رشد کردن زندگی از نظر مالی در طی زمان و دوره های مختلف. اما در هر دوره یه پدر و مادر قطعا تلاششون رو در این زمینه برای بچه هاشون کرده و گناه من چیه که بچه آخر شدم و البته هیچ وقت هم زحماتشون رو بیهوده نکردم و استفاده کردم و قدر دانشون هم هستم. و اینم بگم به اندازه خودم تا زمانی ک توی اون خونه(خونه پدری) بودم کمک کردم و خواهم کرد.

پس بنابراین اگه داداشم با من بدخلقی کرد بهش میگم من پول مامان رو پس میدم، این طوری فکر میکنم اونم خیلی نمیتونه گارد بگیره و بخواد مثلا حرفای ناجوری به من بزنه که مثلا بهم بگه تو نباید ادعایی نسبت به ارث و میراث مادری و پدری داشته باشی و توقعتو بیاری پایین و ازین طور حرفا(چون احتمالش هست خواهرا و برادرم اینطوری باهام حرف بزنن). البته مادرم واقعا از من انتظاری نداره و گفت این هدیه من به تویه و حتی به داداشم هم گفته...ولی به نظر این طوری بهتره.

فکر اینکه خواهر و برادرام در آینده میخوان چطوری حرف بزنن باهام، گاهی آزارم میده. که چرا خواهری که زندگیش کامل شده و اصلا دغدغه مالی نداره اندکی برای برادر کوچیکش دل نمیسوزونه؟ هر چی باشه زندگی الان با 20سال قبل کاملا فرق داره...یه نفر با زندگی کارمندی توی 20 سال قبل میتونست زندگی خودشو به راحتی پیش ببره ولی الان واقعا با شغل کارمندی شرایط خیلی تغییر کرده و به سختی جلو میره...یه آدم اگه دل بزرگی داشته باشه این موضوعات رو درک میکنه اونم اگه خواهر و برادر باشه.