به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

***مشاور پیشنهاد خوبی داده
    هم شما و هم همسرتون این پیشنهاد را شنیدید و به قول شما فقط اجراش مونده .
    همسرتون هم کار خوبی کرده زنگ زدن به پدر گرامیتون و معذرت خواهی کردن .
    از طرفی وقتی خانواده یاد خاطرات قدیم میافتن که مثلا : چرا اینجوری شد ، نباید این کار را می کرد و ....
    از همسرتون دفاع کنید و بگید یه اتفاقی بود افتاد و هر کدام هم سهمی داریم حالا یکی کمتر و یکی بیشتر ..ولی می خوایم این چیزها را فراموش کنیم و از اول شروع کنیم .
    پدرتون دل چرکی نیست ،،،همون قضیه پادشاه هست .
    پادشاه با پادشاه هم ( داماد - پدر زن ) ، تکنیک های خودش را می طلبد که خارج از بحث تالار همدردی هست

***واقعیتش من که بودم حضوری می رفتم و حضوری بهتره ....ولی بایدی وجود نداره به نظرم ،،مهم اصل مسئله هست که حل بشه .
    تو حل تعارض ها منافع جمع مهمه و این انعطاف برای همه هست و باید باشه .( چه خانواده شما و چه خانواده همسرتون )
    چون مشاور با شرایط و روحیه هر دو بزرگوار آشنا هست ،،،از مشاور بپرسید و اگه مشاور نظرشون این هست حضوری بهتره ، بگید مشاور با همسرتون صحبت کنه،،البته بدون حضور شما .
    نکته ای که در این جا هست اینکه اگه هم می خواین خودتون صحبت کنین ،،با هسرتون یه قرار بذارید و در این مورد صحبتتون جوری باشه دستوری نشه .
    یه جوری باید پازل را بچینید طرف پازل شما را انتخاب کنه و اگه انتخاب هم نکرد اتفاق خواستی نیافتاده .
    به همسرتون بگید :
    "" به نظر شما بهتر نیست تو این کرونایی که می خوایم مهمانی بگیریم شما حضوری بیاین و پدر و مادرم را دعوت کنید گُلم ؟
    این کلمه گل خیلی مهمه دقت داشته باشید :)
    البته می تونید اون کلمه کرونا را حذف کنید :)
    خانم های تالار بهتر میتونتد جمله سازی کنند ،،یه نمونه مثال بود .
    البته این جمله سازی ها شما در خانه باعث میشه مردتون بیشتر یاد بگیره و اون هم بیاد و روشن بشه .
    خب ، بعد ببینید نظرشون چیه .
    ببنیید چه اصتحکاکی بوجود مییاد .
    یه تکنیک هست به نام تکنیک پای جرات مند !
    یعنی جراتمندانه حرفتون را بگید ،،،به طوری که منافع ، احترام و ... طرفین حفظ بشه و هردو هم برنده بشید .
    ولی نباید وابسته به نتیجه شخصی خودمون باشیم ( منافع خانواده مهم تره )
    بعدش بگید اگه شما بخواین ، من هم پدر و مادر شما را دعوت می کنم( حالا با هر روشی ) ( این مورد می تونید مطرح نکنید - بستگی به خودتون داره )
    در کل یه امتیاز بدید ...یه امتیاز بگیرید .
    بعضی موقع ها یه امتیاز میدیم و چندین امتیاز می گیریم .
    مثل طبیعت که یه دانه سیب می کاریم و طبیعت، 10 ها سیب به ما میده .

زیاد سخت نگیرید .
    موفق باشین
    ویرایش توسط باغبان : دوشنبه 20 اردیبهشت 00 در ساعت 03:28 دلیل: تصحیح تایپی

2. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

فرزانه 123 (سه شنبه 21 اردیبهشت 00)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    سلام
    این دو روز اتفاقاتی افتاد و بالاخره من برگشتم خونه. ممنون بابت راهنمای و همراهی دوستان.

ولی یه چیزایی و یه احساساتی دارم. گفتم با شما درمیون بذارم ببینم چقدرش واقعیه و چقدرش زاییده تله های شخصیتی منه.

همونطور که قبلا هم گفته بودم مشاور به همسرم گفته بود که برای برگشت زنگ بزنه به خانواده ها و همه رو دعوت کنه به افطاری در رستوران و اونجا به من گل و کادو بده و همچنین یه دلجویی از پدرم و من بعمل بیاد. قرار شد در مورد جزییاتش من و همسرم صحبت کنیم. بخاطر همین پریروز من با همسرم صحبت کردیم. اولا ایشون فکر می کرد فقط پدر و مادرا رو دعوت کنه، ولی من فکر می کردم مشاور گفته خواهرا و برادرا رو هم دعوت کنیم. نمی دونم من حرف مشاور رو من اشتباه متوجه شده بودم یا ایشون. بهرحال من گفتم بهتره خواهر برادرو دعوت کنی و اونم قبول کرد.

بعد گفت برادر تو منو بیرون دیده ولی سرشو انداخته پایین و ... من دعوتش نمی کنم. خودت دعوت کن. گفتم باشه چون تو احساس خوبی نداری من دعوت می کنمش. بعد من خواسته ام رو مبنی بر اینکه بیاد حضوری پدرم رو دعوت کنه بهش گفتم. اونم اول مخالفت کرد ولی آخر شب اومد هم عذرخواهی کرد و هم دعوت.

حالا قضیه ای که هست اینه که ایشون به پدر و مادر و خواهر برادرا ی خودش نگفته که دعوت از طرف خودشه. بلکه موقع دعوت کردن گفته که من و فرزانه دعوتتون می کنیم. این منو ناراحت می کنه. احساس می کنم ارزشم میاد پایین!!! می دونم شاید اشتباه باشه ولی اینکه همسرم کاری که قرار بود انجام بده رو انجام نداده اذیتم می کنه., در کل احساس می کنم پیش خانواده خودش حتی یه ذره هم خودشو مقصر نشون نداده و نیازی به دلجویی از من و پدرم پیش اونا ندیده. اصلا و ابدا. هرچند هم از من و هم از پدرم عذرخواهی کرد ولی خوشش نمیاد اونا بدونن که اینکارو کرده. چون همون شبی هم که اومد از پدرم عذرخواهی کنه دیروقت اومد ولی می تونست زودتر بیاد. چون از خونه پدرش داشت می اومد و مطمئنم حتی به اونا نگفته که داره میاد خونه ما برای دعوت.

البته همسرم برام کادو و دسته گل هم خریده بود که قرار بود بیاره رستوران ولی خودم پیشنهاد دادم که نیاری هم مشکلی نیست. همون خونه بهم بده. چون احساس کردم معذب میشه.

حالا من با این احساس بد به نظرتون چیکار کنم؟ آیا اصلا درسته که من همچین احساسی دارم؟
    ویرایش توسط فرزانه 123 : چهارشنبه 22 اردیبهشت 00 در ساعت 10:57

4. 2 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

الهه زیبایی ها (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00), بهاره جون (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)