سلام
اول اینکه تبریک میگم با همچون خواهر برادرهایی شما توفیق عمل به وظایفتون رو داشتید، الهی که مورد قبول درگاه حق باشن. در عین حال به شدت شما رو از اینکه بخاطر عمل به واجبات خودتون رو با بقیه مقایسه کنید نهی میکنم. شما داری به وظیفه ت عمل میکنی. معامله که نمیکنی با خدا. حضرت زینب نماز شبش هم ترک نمیشد، اما هیچ وقت ننشست گلایه کنه من نماز خووندم چرا خانواده مو اونطور جلوم پرپر کردن.
دوم اینکه چرا برای اشتغال راه رو برای خودت میبندی؟ حتما دولتی و حتما در شروع کار با حقوق بالا؟ من کلا به شدت با بلندپروازی و جاه طلبی ای که حق دیگران توش خورده نشه موافقم، خیلی هم عالیه...ولی خودت بیا ببین...چرا باید شروع کار بهترین حقوق باشه؟ مگه در شروع شما چقدر کار بلدی؟ میدونی چقدر فضای صنعت و دانشگاه از هم دوره؟ و چرا باید حتما فضای مسموم کار دولتی باشه؟ به عنوان کسی که خیلی سال کار کرده و مدتی هم تو جای دولتی مشغول بوده بهتون میگم که خیلی از آدمها اونجوری با پارتی وارد شدن، فضای زیرآب زنی خیلی زیاده، آدمها خودشون نیستن و به لحاظ علمی هم نود درصد از شرکتهای خصوصی پایین ترن، مزیت کاریشون فقط و فقط داشتن امنیت شغلیه، دختری که اینقدر به فکر پیشرفت هست و حتی مقاله isi هم داره قطعا طاقت نمیاره عمرشو تو اون فضا هدر بده.
حتما دنبال کار باش ولی برای خودت محدودیت نذار، در شروع کار مثلا تا دوسال خیلی به حقوق بالا هم فکر نکن، اولویت رو بذار کاری که یادگیری توش زیاد باشه، انشاالله یه روزی که دانش حوزه کاری رو به دست آوردید با افتخار به ادارات دولتی مشاوره بدید...بجای اینکه یه کارمندی بشید که ماهانه و در ازای فروختن زمان زندگیش از ادارات دولتی حقوق میگیره.
پشتکارتون رو دوست داشتم و یقین دارم به صرف تغییر طرز فکرتون درهای گشایش براتون باز میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)