به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    حس و حالت رو درک میکنم. به قول خودت شوهرتم افسردگی هایی داره ولی اون راه حل رو توی چیزای دیگه پیدا کرده و خودش رو به اون شکل تطبیق داده.
    قطعا شوهرت توی زندگی و اوضاع و احوالت بیشترین تاثیر رو داره این رو نمیشه انکار کرد حقیفت زندگی مشترک همینه. اما همیشه میگن همه تخم مرغ ها رو توی یه سبد قرار نده. حتما خودتم بارها این جمله رو شنیدی که دنبال ازدواج برای خوب شدن حالتون نباشید. قبلش باید تونسته باشید حالتون خوب کنید که با ازدواج خوبتر بشه. حالا که ازدواج کردی اگه بخوای حال خوبت رو مشروط به کارهایی از طرف همسرت کنی بازم اذیت میشی.

اگر چه میدونم آدم عاطفی که روحیه وابسته ای هم داره چقد نیاز به این داره همسرش چند قدم به سمتش حرکت کنه. ولی هشت ساله این اتفاق اونطور که تو میخوای نیفتاده و نمیشه همسرت رو هم تغییر داد. از طرف دیگه همینقدر که بدونی این زندگی به اختیار و انتخاب خودت هست، رنجهایی که میکشی از سر اجبار نیست تا حدودی تحمل شرایط سخت رو اسونتر میکنه.

اما قسمت اصلی صحبتم اینه اگه به فرض جدا هم شده بودی چه کارهایی برای حال دلت میکردی؟ حالا چنتا از اون کارها رو میتونی برای خودت انجام بدی؟ اگه فکر مهاجرت به سرت اومده چقدر مقدماتش انجام دادی؟ چقدر روی زبانت کار کردی؟ مهاجرت ادامه یه مسیر میدونی یا فرار از خودتو یه رویایی که قراره جایگزین همه نداشتنهات بشه؟ اینا سوالاتیه که برای خودشناسی بیشتر نیازشون داری، حتی اگه مجرد هم بودی بهت توصیه میشد یه هنری یاد بگیر یه کاری کن ، تعداد مهارت هات رو بیشتر کن اینا روی حس ارزشمندیت تاثیر داره حالا همین کارها روی زندگی متاهلی هم میتونی انجام بدی.

اون معنویت درونی که گفتم بعد یه سنی و دیدن تکرارهای زیاد اتفاق میفته، وقتی اون روی سکه خیلی چیزا رو میدونی اولش دچار افسردگی میشی اما بعدش که اون معنویت و ایمان درونی ظهور کرد زندگی برات تازگی و معنای جدیدی پیدا میکنه، پرسیده بودی چطور باید نگهش داشت؟ میگم مثل زنبور عسل رفتار کن. چیزای خوب برای روحت جمع کن، حرفای خوب و حسهای خوب جذب کن. غذاهای روح ما از غذای جسم مهمتره. پیج اون خانم دکتر اگر چه قوت و ضعفهایی داره ولی در حد نور شمعی هم که شده داره سعی میکنه چنین حال و هوایی رو حفظ کنه. البته بستگی به ذائقه خودت داره .

اگه فیلم آموزنده خاصی دوست داری خودت نگاه کن منتظر نمون... سخنرانی هایی که روت تاثیر میذاره انتخاب کن. من معمولا قمشه ای و دینانی رو گوش میکنم، حالا هر کسی ذائقه ای داره. استاد لطفی میگه اگه کینه و سیاهی تو دلم بوده ناخوداگاه اونو توی نوت ها زدم به خاطر همین همیشه دلم رو پاک و صاف کردم و این روی ساز زدنم تاثیر داشته. اگر چه سر رشته ای از موسیقی ندارم ولی همیشه جنس ساز زدن کسانی مثل لطفی یا ذوالفنون سریع متوجه میشم. این بخاطر دل و قلب اوناست که یه نای مضاعف یه سازشون میده. وقتی اطرافت پر شد از غذاهای خوب روحی روی حال دلت تاثیر داره برای پاکسازی روح و فکرت نیازشون داری.

منظورم این نیست به دام یه کمال طلبی دیگه بیفتی.‌ من یه سام بادی میبینم که اگه فیلمی نگاه کنه تحلیل هاش از اون فیلم دلچسب و دوس داشتنیه. اگه مسافرت بره غرق اون طبیعت و اون مکان میشه و حالا همسفرش از غرق شدن سام بادی لذت میبره، اگه غذا درست کنه اگه مهمون دعوت کنه همه اینا رو با روی باز و احساس دلپذیری انجام میده. حالا این سام بادی فراموش شده کجای زندگیته؟

چقدر خودت تلاش کردی بهش پرو بال بدی و آزادش کنی؟ حتی اگه با شوهرتم کاملا مچ بودی بازم ساعتهایی نیاز داشتی به تنهایی مطالعه کنی و فکر کنی. پس منتظر نمون شروع کن با قدمهای کوچیک و لقمه های کوچیک شروع کن
    ویرایش توسط ammin : پنجشنبه 07 مرداد 00 در ساعت 14:38

2. 3 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

Pooh (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00), Somebody20 (سه شنبه 21 اردیبهشت 00), باغبان (چهارشنبه 22 اردیبهشت 00)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)