چه دانشگاه، چه پیام، چه بیرون. بحث ارتباط با کسی هست که از شکل درست خودش بعنوان یک راهنما خارج شده و شما رو درگیر کرده.
و ده ها احتمال دیگر که ما از اون باخبر نیستیم. لازم نیست شما خودتون رو قربانی مسائل دیگران بکنین، ایشان اگر هر گونه اختلال روانی یا مشکلی دارن علاوه بر اینکه هشداری برای انتخاب شما هست لازمه خودشون بهش رسیدگی کنن.
اگر بحث بر گفتن بود که به هر صورت انتقال دادین و ایشونم پاسخی دادن. پس چیزی باقی نمیمونه و شما از حالا به بعد باید برگردین و مسائل دیگر رو در مورد خودتون بررسی کنین.
بله جریان متفاوت بود ولی هر بار به شیوه ای در حال ادامه هست. باید دید چقدر به راهنمایی ها در کنار همدردی ها توجه و عمل کردین. این ترس از شکست با تحلیل میسر هست. اینکه مدام خدمت ما عرض میکنم بخودتون برگردین برای همین هست.
نحوه ی تفکر و تصمیم گیری های شما، مسیرهایی که در اون قدم میگذارین، افرادی که انتخاب میکنین، میتونه از همون ابتدا شما رو مأیوس کنه یا در نهایت رد بشین یا شکست بخورین.
خودتونم اشاره کردین و منم تاکید میکنم مثلا چرا شما باید این ارتباط رو ادامه میدادین؟ حتی در حد پیام. حتی اگر استادش هم بودین همون سر کلاس کافی بود .
اینکه کسی رو مد نظر داشته باشین با اینکه اون پیام نده شما بدین یا برعکس تفاوت داره و سبب وابستگی و شعله ور شدن احساسات میشه. شاید بنا به ده ها دلیل برای طرف مقابلتون یک ارتباط ساده یا کم اهمیت تلقی بشه اما برای شما سبب آسیب میشه و این آسیب به ملکه ی ذهنتون تبدیل میشه که ؛
_ من برای یه ارتباط عاطفی مناسب نیستم.
_ من ارزشمند نیستم.
_ من همیشه شکست میخورم.
_ من جذاب نیستم.
_ حتما یه مشکلی دارم.
_ هیچکسی منو دوست نداره
و ...
حتما نیاز دارین مقاله بخونین، مطالب مفید مشاوران رو در شبکه های اجتماعی دنبال کنین و از مشورت با اونها استفاده کنین.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)