اول از همه تشکر می کنم از مدیریت محترم که بنده رو قابل دونستند و پاسخ های زیبایی رو برای اینجانب ارسال کردند. پاسخ شما را چند بار مطالعه کردم و موضوعاتی رو به ذهنم رسید...
راستش را بخواهید از روزی که در این خصوص کارهایی انجام داده اند و توجهی به شخصیت بنده نمی کنند اصلا دوست ندارم حتی یکبار فرزندم رو در آغوش آنها ببینم. حتی آنها می دانند من دوست ندارم فرزندم آنها (خواهر همسرم) را خاله صدا کند زیرا خودشان می دانند چه کرده اند. ولی در ایام عید که رفته بودیم نزدشان برای سال تحویل، زمان تحویل سال آنها می دانستند که بخاطر کرونا نباید روبوسی کرد ولی بدون توجه به بنده و درخواست های قبلی بنده فقط با دخترشان روبوسی کردند. یعنی مثلا کرونا از طریق دخترشان به من منتقل نمی شود...! وقتی من گفتم کاش رعایت می کردید آنها ناراحت شدند و از اون روز به بعد دائم میان نزد فرزندم و بهش میگن به ما بگو خاله و فرزندم هم میگوید و این کارشان گره کار را بیشتر محکم می کند. اینجا مداخله انجام شده بدون اینکه ما عملی انجام دهیم و از آنجایی که بنده دوست دارم فرزندم لهجه نداشته باشد خیلی روی صحبتش کار می کنم ولی آنها این موضوع را می دانند و حرفهای لهجه بهش می گن و خب اونهم از روی بچگی تکرار می کنه و یاد می گیره و بعدش باید چیزی حدود یکماه روی صحبتش کار کنم تا لهجه اش درست بشه. لازم به ذکره وقتی اینکار رو می کنند با لبخند تمسخر آمیز و نیم نگاهی به من مثلا می گویند ما داریم لهجه اش رو خراب می کنیم... به نظر شما اینجا باید چه کار کنم؟ یه بار خواستم زهر چشم بگیرم ولی اونها فکر کردند من عصبانی شدم و بیشتر تحریک به این کار شدند و تلافی کردن.1 - تنها با اینکه کسی در مورد زندگی ما حرفی بزند مداخله انجام نمی شود.
مداخله از آنجایی شروع می شود که یکی از اعضاء خانواده (مثلا شما یا همسرتان یا فرزندتان)، تحت تاثیر آن حرف، یک عملی انجام دهید.
یعنی اگر خانم شما حرف مادرش را گوش کند و با شما درگیر شود. یعنی شما مداخله را قبول کردید.
عالی بود.دقت کند. اگر بخواهی برای هر حرف اشتباهی از دیگران اینگونه به هم بریزی، نمی توانی این زندگی خوبت را حفظ کنی و نمی توانی عشقتان را ارتقاء دهید.
علتش رو هم پیدا کردم دیدم بخاطر کمبود عزت نفس و اعتماد بنفسمه و دارم روی خودم کار می کنم.
خیلی سخته.یعنی انتظار داشته باشید گاهی آنها حرفهای به ظاهر اشتباه و تحقیر آمیزی می زنند ، آنگاه کمتر ناراحت می شوید.
دارم می خونمش، عالیه... متشکرم.بسته مهارتهای ارتباطی خودش بیش از یک کتاب هست که نیاز به تمرین دارد. با مهارتهای ارتباطی حتی می توان با افرادی که چنین برخوردهایی دارند ، تعامل کرد و کمتر آسیب دید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)