نقل قول نوشته اصلی توسط Lman نمایش پست ها
سلام.
من یکم پیامای شمارو خوندم. به نظرم اولا چرا باید برای ما پسرا توقع ایجاد بشه که به یه دختر وقتی کمک می کنیم ( مخصوصا کمک درسی ) باید مثلا از ما خوشش بیاد و باهش بریم جلو؟ من نمیگم صد درصد شما به خاطر اینکه اون خانوم از شما خوشش بیاد بهش کمک کردی، ولی به نظرم این که شما ازشون خوشت میومده و اینکه ایشون خانم هم بودن باعث شده شما بیشتر بهش کمک کنید و ذهن خودتونم درگیر کنید. اصلا بعید نیست که ایشون صرفا هدف این داشتن که شما بهشون کمک برسونید ( بخونید خدمت کنید ) و هیچ حسی هم نسبت به شما نداشتن تو این مدن.
و اینکه به شما گفته نه به نظرم واقعا خیلی واضح یعنی نه! حالا شما هم کار اشتباهی نکردی که بهش پیام دادی هی خودتو سرزنش می کنی. به هر حال پیام دادن اونم تو عصر اینترنت و اونم تو دوران همه گیری کرونا اصلا چیز عجیبی نیست. اگه یکی که من دوستش دارم بهم پیام بده به نظر من هیچ چیز بدی نیست.
و شما که گفتی 25 سالت هست ( منم همسن شما هستم )، یادم میاد منم یه نفرو دو سه سالی بود میشناختم البته کمک نکرده بودم همکلاسیم بود. بعد دو سه سال و بعد از اتمام یه ترم که باهش همگروهی بودم پیشنهاد دادم بریم بیرون. اصولا من دوبار توی 5 سالی که دانشگاه بودم پیشنهاد دادم که خب هر دوتاشم رد شد. ولی خب من همینطوری برای آشنایی بیشتر میخواستم برم، چون هم موقع ازدواجم نیست من بیخیال شدم. به نظرم تلاش کردن تو این جنبه ها نتیجه عکس میده. حالا شما که موقع ازدواجته چه بهتر میتونی دست به نقد تر بگردی دنبال کیس های بهتر.
خلاصه اصلا نه ناراحت شو نه بیشتر اصرار کن. هیچ وقت هم به خاطر کسی تغییر نکن. یا یه خصوصیت بد و غیر انسانی داری که باید تغییر کنی فارغ از اینکه مخاطبت کیه، یا که خصوصیت بد و غیر انسانی نداری که تغییر نکن! خودت باش.
در نهایت حرفی که مشاور همدردی گفته به نظرم حرف منطقیه. آخرین تلاش ما میتونه مطرح کردن مسئله ازدواج باشه. هرچند من فکر می کنم وقتی اینطوری جواب دادن ادامه پیدا نکنه.
امیدوارم حالت زود خوب شه.
ممنونم... بله با این چیزایی که از مطالب سایت خوندم حالا یکم افکارم بهتر شده. بیشترش هم احتمالا بخاطر این بود که دفعه اولم بوده که نزدیک شدم به همچین چیزی و اینکه الان که فکرش میکنم من اصلا فکر نمی کردم که اونم علاقه ای داره. فقط به قولی خواستم تلاشم رو کرده باشم . بهرحال حالا دیگه چیزیه که شده دیگه نمیشه کاریش کرد ایشالا برای بعدا تجربه ام بالاتره تو این مسائل. حداقلش این بود که بعضی اخلاق های بد رو تغییر دادم. درسته بخاطر اون بود ولی خب در وهله اول دختره و احتمالا بقیه دخترا هم از این چیزا خوششون نمیومد پس اینجا چیزی رو از دست ندادم و خودم بهتر شدم. در نهایتش هم توکل به خدا
ممنون از توصیه های شما