سلام دوستان عزیزم ، نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم که زمان با ارزشتون رو گذاشتین و اینقدر خوب راهنماییم کردینچون خیلی حرف برای گفتن دارم در دو تا پست صحبت میکنم ، اول پاسخ آقای باغبان گرامی و بعد آقا امین عزیز .
آقای باغبان جالب بود وقتی داشتم سخن آقای مجتهدی ره میشنیدم دقیقا به اون نکته ای که گفته بودم اشاره کردن ، و این تازه یکی از مواردی بود که به واسطه ی این بزرگان تونستیم متوجه بشیم وگرنه دنیا پر از این چیز های عجیبه که شاید هیچ وقت هم متوجهشون نباشیم ولی اتفاق می افتند .
من کتاب قدرت حال رو شروع کردم به خوندن و خیلی عالیه، دقیقا از اون مدل کتاب هایی هست که من دوست دارم و میخوام مدت ها درگیر خوندنش باشم ، کتابیه که نمیشه سرسری بخونیم و رد بشیم و باید برای هر جمله مکث کرد و خوب فهمید ، ولی خیلی خوبه و حتما به خوندنش ادامه میدم.
در رابطه با برنامه ریزی درست میگین ، باید در ابتدا سبک باشه ولی اینقدر نگران از دست دادن زمان شدم که عجله دارم تا بتونم سبک زندگیم رو تغییر بدم و در جهت مثبت هدایتش کنم و اینکه بالآخره یه راهی رو برای زندگیم انتخاب کنم . من نمیدونم چرا بعضیا اصلا زمان براشون اهمیت نداره ولی برای من ۲۵ ساله فکر میکنم شروع از الآن هم دیره و باید خیلی زودتر از این ها به فکر میبودم و مسیر زندگیم رو پیدا میکردم و از زندگیم خیلی مفید تر و بهتر استفاده میکردم .
خیلی چیزا توی سرم می چرخه و زمان هم منتظر نمیمونه متاسفانه .
خیلی ممنونم از لطف تون آقای باغبان ، امیدوارم همیشه سلامت باشین .

چون خیلی حرف برای گفتن دارم در دو تا پست صحبت میکنم ، اول پاسخ آقای باغبان گرامی و بعد آقا امین عزیز .

علاقه مندی ها (Bookmarks)