به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

Hybrid View

  1. #1
    عضو کوشا

    آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    تاریخ عضویت
    1399-5-06
    نوشته ها
    219
    امتیاز
    5,439
    سطح
    47
    Points: 5,439, Level: 47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

    تشکرشده 423 در 177 پست

    Rep Power
    49
    Array

    سلام جناب راشومون .

    -*داشتم تاپییک قبلیتون را نگاه می کردم ، تقریبا از این ماجرا که بهمن سال قبل بود 7 ماه می گذره . با توجه به سختی مسئله و قبول دشواری این مشکل ، به نظرم تا دو ماه اول ، این احساس خشم طبیعی هست ولی بعدش باید از این احساس خارج بشین . شما نباید منفعلانه فرمان به دست احساس بدین زیرا این احساسات و نوسان و موج اون نمی ذاره درست تصمیم بگیرین و مشاوره ها را پیاده سازی کنین .الان این تاپیکتون نشون میده پیشرفتی نداشتین و احساس خشم داره نفرت بیشتری می گیره و مسیر را برای شما و همسرتون سخت تر می کنه و ادامه روند این هم میرسه به چیزی که اول تاپیک فرمودید یعنی تهدید به قتل و خیلی مسائل بدتر .


    *- مورد بعد که باید خدمتتون بگم اینکه تمام مشاوره هایی که اینجا دریافت می کنین فقط کمکی برای بازبینی راه صحیح شماست ! این مشاوره ها و مشاور رفتن ها کمک میکنه شما جاهای تاریکی که به خاطر احساسات بالا نمی بینین ، بتونین بهتر ببینین . مگر نه این شما هستید که باید تصمیم نهایی را بگیرین و هیج کس در تصمیم نهایی گرفتن نمی تونه به شما کمک کنه .اگه تمام کارشناسان دنیا به شمابگویند این زندگی می تونه پایدار باشه ولی خود شما نتونین این نگاه و این بخشش را داشته باشین و از خطای همسرتون بگذرین ، باز نمیتونین ادامه بدین ، چون مهم خود شما هستین . پس اول سعی کنین مهارت تصمیم را مرور کنین . تصمیم را به مولفه های ریز خرد کنین . خصوصیات مثبت و منفی همسرتون را بنویسین - خطای همسرتون را بنویسید ، بعدش فکر کنین . ببینید به چه علت نمیتونین کنار بیاین . این علت را به کارشناس نشون بدید - نظر کارشناس را بپرسین و باز دوباره خودتون فکر کنین - با همسرتون صحبت کنین ..بعد دوباره تفکر داشته باشین و به ندای دلتون گوش بدین و در آخر تصمیم نهایی را بگیرین . این تصمیم هر چی باشه درسته ! چون احساس را مدیریت کردین - تصمیم را به مولفه های کوچک تقسیم کردین - تفکر کردین - مشورت کردین و خیلی موارد دیگه .
    شما حق دارید با فردی زندگی کنین که دوستش داشته باشین ، بهش اعتماد داشته باشین - همسرتون هم حق داره با فردی زندگی کنه که اون فرد دوستش داشته باشه و باهاش سرد نباشه . این رفتار شما نه حق شماست و نه حق ایشون . شاید هر کدام شما با فردی دیگه خوشبخت تر باشین .



    -*یه نکته مهم خدمتتون بگم به هیچ عنوان دلسوزی نکنین در این مسائل - سر یه عمر زندگی هست . . شما در تاپیک های قبل فرمودید که اگه ایشون را طلاق بدم ایشون خودکشی می کنه . خشم و نفرت از یه طرف - دلسوزی از طرف دیگه - نتیجه این میشه تصمیم منفعلانه و باعث میشه شما در منگنه قرار بگیرین و نتونین خوب تصمیم بگیرین .
    هر فردی مسئول اعمال و زندگی و احساس خودشه - طلاق هم یه حق قانونی و شرعی هر فرد هست و شما مسئولیتی ندارین که ایشون بعد طلاق چه تصمیمی می گیره . ایشون خطایی کردن و این حق شما هست که ادامه بدین یا نه . خیلی ها بودن قبول کردن که رابطه را ترمیم کنن و موفق هم شدن و خیلی ها هم نتونستن به این تصمیم ترمیم برسن ، تصمیمی بگیرین بعدها پشیمون نشید - نشه طلاق بگیرین و بعد بگین کاش ادامه می دادم و باز نشه ادامه بدین و بچه دار بشین و چند سال بعد هم باز شک و تردید به ذهنتون بزنه و با یه یچه به دنبال طلاق باشین . اون موقع بدتر از الان میشه .
    در هر صورت هر تصمیمی بگیرین درسته چون شما هستید که باید زندگی کنین با این همسر - مهم اینکه این تصمیم آگاهانه و با مشورت و دور از احساسات باشه .
    بنظرم ببینین میشه فرصت داد به ایشون و ترمیم کرد رابطه را یا نه ، اگه میشه بسم الله از هیچی نترسین و دوباره شروع کنین... و اگه نمیشه تمام کنین و از بعدش هم نترسین .

    ویرایش توسط Niagara : دوشنبه 29 شهریور 00 در ساعت 20:52

  2. کاربر روبرو از پست مفید Niagara تشکرکرده است .

    اثر راشومون (جمعه 02 مهر 00)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 08:59 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.