نقل قول نوشته اصلی توسط لاله123 نمایش پست ها
دختر شما و اون پسر روند ازدواج را دارن اشتباه میرن . باید سعی کنن این روند و این دوستی را قطع کنن و هر دو از این رابطه خارج بشن . خواستگار هم موقعی خواستگار هست که بیاد جلو رسمی با خانواده مگرنه به هیچ عنوان نباید حساب باز کنین . دختر و پسر نباید وارد فاز احساسی و دوستی بشن در قبل از ازدواج رسمی و باید عاقلانه و عقلانی معیارهای همو به صورت رسمی بررسی کنن .
متاسفانه نوع گفتار دختر شما خوب نبوده . شما هم مادر ایشون هستین صد البته می تونین در زندگی دخترتون نظر داشته باشین . دخترتون شخصیتش شکل گرفته و سخته عوض کردنش به تنهایی مخصوصا که در فاز احساسی اشتباهی هم هست .کمکی که می تونین بکنین اینکه به مشاوره بفرستین حضوری و خودتون هم در این زمنیه مطالعه داشته باشین باید کاری کنی لج و لجبازی نشه .
مقالات قسمت ازدواج تاپیک زیر را هم خودتون و هم دخترتون بخونین . مانا باشی .
http://www.hamdardi.net/golchin_link/golchin_link.htm
سلام ابتدا از وقتی که گذاشتین متشکرم.
در مورد قطع ارتباط دخترم و دوست پسرش کاری از دست من برنمیاد
دخترم اعتقادی به ازدواج سنتی نداره و ترجیح میده که قبل از ازدواج از طریق دوستی و شناخت دخترو پسر از هم ، تصمیم به ازدواج و خواستگاری این مسائل بگیره.
دخترم متاسفانه علیرغم خصوصیات خوبی که داره مثل اعتماد بنفس ، مهارت و تخصص در حرفه ایی که به اون مشغوله ووووو خصوصیات اخلاقی خوب دیگر متاسفانه نسبت به من بی پرواست و استدلالش هم این هست که تقدسی برای مادر قائل نیست و مادر رو مثل افراد دیگر جامعه می دونه و البته باید بگم در تمام این سالها این دومین بار هست که اینقدر بی پروا با من حرف می زنه و این مسئله برای من واقعا ناراحت کننده س و تقریبا تو این مورد حرف شنوی از من ندارهو معتقده که دیگه ۲۸ سالشه و خودش برای زندگیش تصمیم میگیره .