سلام به شما، ممنون که با ما در میان گذاشتین.

دوست داشتن و دوست داشته شدن معنی داره...

معنیش برای مدعیان عشق ورزی درک ظرافت ها و پذیرش نقص های هم هست، وقتی به این درک میرسیم دنیا برامون واقعی تر خواهد بود.
این درسته که عشق با خودش مسئولیت میاره، اما قرار نیست یک عاشق مسئولیت زندگی ما رو بر عهده بگیره!
او مسئول خوشحال کردنمون، فراری دادنمون از غم ها و رنج هامون، یاری گر مشکلاتمون و ... نیست. این تصویر غلطی از عشق هست.

او برام همه ی پولاش خرج کنه، او فقط بمن توجه کنه، او کادو بخره‌و گل بده، او بیاد غمم رو از روی دلم برداره، زنگ میزنم سریع خودشو برسونه، او مدام در کنار من باشه و ... این رؤیاها از اون کم کم در ذهن ما یه چیزی شبیه شخصیت های فیلم های رمانتیک با رفتارهای اغراق آمیز میسازه که در هیچ رابطه ای در دنیای بیرون پیدا نمیکنیم.

اگر قرار هست رابطه ی ما از معامله احساسات ، اعتراف گیری، مقابله، محاسبه و ... به جایی برای تجربه آرامش عمیق تبدیل بشه، لازمه به پذیرش برسیم . یعنی من خودم باشم و تو خودت باشی ، همدیگر رو همینطور که میبینیم بپذیریم و سپس ارتقاء بدیم، بجای تغییر دادن یا ترک کردن.

لازمه به شجاعت دوست داشتن و دوست داشته شدن برسیم و تلاش کنیم از رابطه ی خودمون مراقبت کنیم. بدونیم که هیچ رابطه ی صدرصدی وجود خارجی نداره و همه ی انسانها در روابطشون به صورت کامل نیازهاشون برآورد نمیشه.

....................
چند سؤال دارم لطفا در زمان مناسب پاسخ بدین؛

۱. اینکه با همسرتون صحبت کردین و او رفتارش بهتر شد، چه مطالبی رو و چگونه بیان کردین؟

۲. یه روز معمولی رو که دوست دارین همسرتون کنارتون باشه در نظر بگیرین، توی اون روز چند بار با همسرتون تماس میگیرین یا اصلاحا ازش خبر میگیرین؟

۳. شما از نیازها و انتظارات همسرتون مطلع هستین؟ در تصمیمات باهاش مشورت میکنین؟

۴. رابطه شما با خانواده همسرت و رابطه ی همسرت با خانواده شما چطور هست؟

۵. میتونین از ویژگی های خوب همسرتون چند مورد بنویسین.

۶. همسرتون معمولا چند ساعت در روز در محل کارش حضور داره و شغلشون چی هست؟

۷. شما شاغل نیستین، میتونین بفرمایین در طول روز چطور اوقات رو میگذرونین؟

۸. آیا در اطرافتون کسی هست که در مورد زندگی مشترکش با شما صحبت کنه یا اینکه از شما در مورد زندگیتون و نحوه ی ارتباط عاطفی با همسرتون سؤال بپرسه؟

۹. زمانی که با والدینتون زندگی میکردین، رابطه ی شما با اونا چطو بود؟

۱۰. ارتباط همسرتون با والدینش چطور هست؟

۱۱. ایشون هر چند وقت با دوستنشون در ارتباطن؟

متشکرم