به نام خدا با سلام زمانه زمان بدی است درکتا ن می کنم یک بار جراحی با من داشت صحبت می کرد ا و به من گفت : ببینید الان در این ساختمانی که من هستم و در این شهر جراحان دیگری هم هستند . فلان کس نزد من می اید من میدانم نیاز به جراحی ندارد ولی همکار من اورا جراحی می کند ومثلا صد تومان می گیرد نظر تو چیست که من مثلا سی تومان بگیرم و او را جراحی کنم .
من نظرم این بود که این کار کلا غلط است و این فرد نباید این کار را بکند . اوگفت در این صورت مریض ها مر ا بی سواد می دانند وفتی با گروهی از جراحان روبرو می شوند که نظر واحدی دارند و من خلاف نظر اکثر انها را .
این واقعیتی است که الان بسیاری ار حرفه ها با ان روبرو هستند .د وستی داشتم که درشهر کوچکی طرح پزشکی خویش را می گذراند .چون دران شهرسایر پزشکان به راحتی از داروهای قوی استفاده می کردند و ا یشان نمی کرد حتی از ایشان به قاضی شهر شکایت شده بود . ایشان به شدت ناراحت بود و گفته بود من می روم ونسخه های این پزشکان را به نظام پزشکی می برم . فوق العاده سخت است .
اشنایی می گفت استادی در دانشگاه نصیحت می کرد جدی که اصلا فلان دارو را به مریض ندهید . در درمانگاه ما دیدیم خودش ان دارو را داد و قتی پرسیدیم گفت من چه کنم اگر ندهم می رود جای دیگر .
وافعا این معضلی است وقتی درجامعه پزشکی اینگونه باشد وای به حال سایر جاها .من درخیلی شغل ها دیده ام مفاسد را ولی یک نصیحت به شما و شوهرتان دارم وقتی می خواهید درست زندگی کنید باید خدا شما را تایید کند نه مردم . مرد درست از پوشیدن لباس مندرس وداشتن خانه محقر باکی ندارد . اگر شما می خواهید در این زمانه هم خدا را داشته باشید و هم خرما را , بدانید نخواهد شد . خیلی اوقات باید قربانی بدهید . معنی دین همین است . مگر در صحرای کربلا نمی دانستندحق با امام حسین است دلهاشان با او بود و شمشیرهاشان برخلاف او . انسان وقتی د ردوراهی انتخاب قرار می گیرد گاهی باید چون ائمه قربانی شود . اگر گفته ا ید خدا , باید بدانید که جان و مال خود را صادقانه باید در طبق اخلاص بگذارید . ولی این را بدانید که خدا بندگان خوب خود را رها نمی کند . روزی از جایی که گمان نمی کنید می رسد و برکت و خیر در زندگی جاری میشود .کم ولی با کیفیت وارد زندگی میشود ونسل تضمین می گردد . این را بدانید که تلاش درست جواب دارد منتها به نوعی که شایدباور نکنید . شما دنبال تجمل و تایید بقیه نباشید کار درستی را شوهرتان با توجه به استعدادش دوباره شروع کند کاری مفید و مجدانه ان را ادامه دهد و با افراد قوی ومقاوم هردوی شما همنشین شوید و از مشورت افراد با شعور و خدا پرست استفاده کنید . مطمئن باشید خدا جای حقی نشسته است . یک وجدان راحت با میلیاردها الماس و یک اخرت خوب با کل دنیا قابل مقایسه نیست . نسل صالح نتیجه لقمه حلال است . هنر الان زندگی برخلاف جریان فساد است . موفق باشید . اقا خواهد امد.