سلام چه تاپیک خوبیه چقدر دلم برای یک کاربر تنگ شد کاش یک خبری از خودش بده خیلی اوقات یادش میکنم...
من اول از همه از مدیر همدردی تشکر میکنم غیر از زحمات غیرقابل توصیفشون برای سایت و همه ما، شخصا از ایشون خیلی کمک گرفتم
بعد ایشون maryam123
اخه کجایی چرا یک خبری از خودت نمیدی هیچ راه ارتباطی هم که نیست... قلبم درد میگیره وقتی به پستای آخرش که حالش بد بود فکر میکنم اشکام سرازیر میشن. الهی هرجا هستی در پناه رحمت خدا باشی
مریم تو بدترین روزای زندگیم پشتم بود و بهم نیروی زندگی داد... درس قوی بودن داد...
میشل نازنینم که رک و بی پروا گوییت واقعا دوست دارم و خیلی به من کمک کردی، پاکی درونت باعث میشه ادم بتونه عیباشو بهتر ببینه
. یک کاربر دیگه که اسم دقیقش خاطرم نیست ولی ستاره بود با یک چیز دیگه! خیلی باحرفاش منو تکون داد و ازونم تشکر میکنم
.
بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد... فکنم خیلیا دلشون برای بی دل تنگ شده. یی دل اولین جرقه های تفکر در من زد با جملات طنز تهاجمی و رکی که داشت خیلی طرز صحبتشو دوست داشتماونم چند ساله نیست...
و از اقایون یک نفر در خاطرمه که پستاش و تاپیکایی که ایجاد میکرد هم طنز بود هم ادمو به فکر میبرد. نام کاربریشون دقیق خاطرم نیست اما محمد بود و خیلی ساله دیگه اینجا نیستن
البته که قطعا خیلیااااا به من کمک کردن و من ازهمینجا از همه تشکر میکنم![]()

اونم چند ساله نیست...
علاقه مندی ها (Bookmarks)