سلام
نکته مهم برای من اشاره شما به این است که شما آرامتر شدید و همسرتان کمی بهترشده و پسرتان هم خوشحاله... این خیلی خوبه و برجسته ببینید و نقطه امیدواری برای بهبوده...
چیزی که من از لابلای حرفهای شما متوجه شدم.. واکنش عجولانه هیجانی است (مثل اقدام برای اجرا گذاشتن مهریه) و از طرفی حرف نشنوی در وقت لازم از همسرتان است... یعنی در برابر نیاز و خواسته ایش مقاومت و حرف ناشنوی دارید... بعدا خودرا مجبور به انجام می کنید(بانارضایتی) واین ضد پالس و پیام عاطفی و محبت و عشق است.
مثلا شرایط کاری نامطلوب(آنهم در ابتدای دوران تاهل که خوش خوشان است) را تغییر نداده و به نیاز همسرتان برای حضور بیشتر شما در منزل به موقع توجه نکردید.
هم اکنون هم در خصوص نیاز به تامین نیاز جنسی همسرتان مقاومت دارید و کاملا اشتباه فکر می کنید فعلا نباید اجابت کنید در حالیکه شرعا و قانونا و اخلاقا مسئول هستید اجابت کنید... این را هم اجابت خواهید کرد اما بعد از بروز عوارض نامطلوب تاخیرتان در حرف شنوی از همسر بابت نیازش و تندیهای ایشان و...
فقط همین نکته رارعایت کردن(ولایت پذیری همسر) بسیار مهم و تاثیر گذار است چون هم نیاز به اقتدار مرد را تامین می کند هم نیاز به تکیه کردن زن را... مازنها به اقتدار مرد زندگیمان نیاز داریم و امنیت روانی مارا تامین می کند... نشکنیم اقتدار یا به عبارت بهتر مردانگی مردمان را...
یکی از عوامل شکستن این اقتدار عدم ولایت پذیری زنان و یا ضعف در آن نسبت به همسر است( و متاسفانه آموزه های آلوده به نگاه فمنیستی دقیقا ضد این نیاز طبیعی و حقیقی است و عدم سواد در شناخت ویژگیهای طبیعی زن و مرد و عدم سواد رسانه مارا آلوده ناخودآگاه این آموزه های غلط کرده و می کند.
من پتانسیل خوشبختی در زندگی شما می بینم که همت شما برای تمرکز بر ضعفهای خود با امید به تغییر را می طلبد و شما می توانید اگر بخواهید

علاقه مندی ها (Bookmarks)