به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

Hybrid View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    تشکر بابت توضیحتون

این مطلبی رو که نوشتید، یه موردی به ذهنم رسوند.

احساساتی مثل شادی_ ترس _ خشم و ...

مثلا تجربه ترس؛
    تعریف کلی اون، حالتی هیجانی که به دلیل وقوع یا پیش بینی خطر پیش میاد یک احساس طبیعی و مکانیسمی برای بقاء .
    احساسی که همه ی ما تجربه کردیم.

* اما نکته مهم در این خصوص «کنترل احساس» هست. مثل شناسایی محرک ها، مثل ذهن آگاهی و ...

ترس هایی هستن که ریشه در کودکی افراد دارن، مثل شیوه های غلط تربیتی. این ترس ها هیچ سنخیتی با ماه تولد اون شخص ندارن و میشه در طیف وسیعی از افراد‌ اون رو مشاهده کرد.
    اگر کسی بگه من متولد فلان ماهم و ما همه نسبت به سایرین ترس بیشتری رو تجربه میکنیم، به او بینش کافی برای حل مشکلش نخواهد داد. او در قالبی بنام متولدین فلان ماه اسیر هست، که ترس فلج کننده جزو جدایی ناپذیر سرنوشت اونهاست!
    ...............

نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid.post نمایش پست ها
    اینقدر روی خودم شناخت داشتم که با خوندن طالع بینی متوجه 90درصد واقعیت توی اون نوشته ها در مورد خودم شدم، البته که برام جالب شد و بررسی کردم و روی اسفندماهیها متمرکز شدم و دستاوردش شد اینکه واقعا احساسات تو متولدین این ماه بیشتر از ماههای دیگه سال هست .
    بدیهی هست شما هم احساساتی دارید. شما هم رنجیده میشین، خوشحال میشین، نگران اطرافیانتون هستین و ... . اینها همه رو زندگی کردین و میکنین و طالع بینی هم همین ها رو مجددا برای شما و صد ها هزار نفر دیگر در شرایط متفاوت تاکید کرده.
    پس این فقط موارد کلی هست که روی همه ی انسان ها صدق میکنه. اما طالع بینی و ... برخی از اونها رو پر رنگ تر میکنن و در نتیجه فرد ترغیب به بررسی میشه، حساس تر خواهد شد و میتونه با
    با جامعه ی آماری محدود و آگاهی نسبی به این باور برسه همه‌ی ما فلانی ماهی ها همین طور هستیم.

» هستن افرادی که در خونه ی خودشون از یک ماه خاص ( مثلا مهر ) دو متولد دارن و در یک شرایط زندگی میکنن.
    » در یک شرایط خاص همکار هستن . مثل کادر درمان در زمان همه گیری بیماری خاصی _ مثل کار در معدن و ...
    » همه در یک مکان با شرایط برابر زندگی میکنن، مثل روستاهای دور افتاده از امکانات
    » در کنار چند نفر، فردی یا افرادی وجود دارن که باعث تحمیل سختی و ناخوشنودی هستن. مثل ریاست، معاونین و ...

در چنین اوضاعی چون تجربه جمعی بوده، مشکلات و فشار روانی بر همه ی اعضاء مشهوده. در میان اونها ممکنه از دو تا ده ها متولد فقط یک ماه خاص وجود داشته باشه. بدیهی هست نتیجه بررسی ما این امر رو گوشزد میکنه که متولدین فلان ماه همه ....... هستن.
    ...............

ما اینجا برای حدس زدن شخصیت، ذهن خوانی و ... نیامدیم بلکه شما مراجع هستین و مشورت گیر و دوستانی که راهنمایی میکنن، مشورت دهنده ان.

شما تلاش میکنین به حال خوب برسین، اما؛

« باید بدانیم روی چه مسایلی در زندگی مان متعصبانه رفتار می کنیم و در چه موضوعاتی از سر عادت عبور میکنیم و همچنان هم دنبال چرایی این هستیم که چرا زندگی من اینطور شد. » (برشی از تاپیک✓ کــــــــــــافه آگاهی)
    ویرایش توسط سحر بهاری : پنجشنبه 18 اسفند 01 در ساعت 12:29

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)