در زندگی ما همیشه کسانی بودهاند که برای ما سمبل اتفاقات مهم و مثبت و اثرگذار بودهاند. باید برای پاسداشت حضورشان در زمان اکنون و حال از آنها قدردانی کنیم. قدردانی یکی از مهمترین توانمندیهای مَنِشی هر فرد سالم است که در روانشناسی مثبت جایگاه ویژهای برای رسیدن به نیک زیستی و شادکامی و احساس رضایت دارد.
قدردانی احساسی است که زمانی که فکر میکنیم چیز خوبی وارد زندگی ما شده است و قدردان آن هستیم؛ تجربه خواهیم کرد.
گاهی وقت ها با یک جمله یا حرف دوستی شفیق، راهنمایی دلسوز، معلم یا استادی خردمند و آگاه، همسری مهربان و همراه، والدینی با کفایت، مدیری توانا یا همکاری ارزشمند یا حتی فرزندمان زندگی ما در مسیری متفاوت قرار گرفته است.
امروز به جای پیامهای پیشاپیش عیدانه، وقت بگذارید و فکر کنید به سالی که داشتید و کسانی را که برای شما سمبل همراهی، همدلی، حمایتگری، آگاهیبخشی، شفقت و مهربانی و یاری رسانی بوده اند و در این سالها به شما و آرامش روانی شما کمک کرده اند، باعث امیدواری شما بوده اند، با شما خاطرههای خوب خلق کردهاند و جهان را برای شما جای بهتری برای زیستن کردهاند فکر کنید.
برایشان پیام قدردانی بفرستید، از خانوادهی صمیمیتان تا دوستان و راهنماهای زندگیتان و دایره دوستان. فرقی نمیکند، امروز این کار مهم را برای زیبا بستن پروندهی امسال زندگیتان انجام دهید.
_ من قدردان تو هستم، که باعث شدی زندگی زیباتری داشته باشم.
_ قدردان وجودت هستم، چرا که برای من عشق، آگاهی، مهرورزی و حمایت به همراه آوردی.
_ از تو قدردانی میکنم، که باعث شدی خودم را بهتر از قبل و عمیق تر از قبل بشناسم و بپذیرم و دوست بدارم.
_ قدردان بودنتان هستم، پدر نازنین و مادر مهربانم که زندگی در چشم های پر از روشناییتان معنا می شود.
...
«»«»«»«»«»
بهار ۱۴۰۲ همدردی های عزیز، مبارک.

علاقه مندی ها (Bookmarks)