به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 493

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array

در زندگی ما همیشه کسانی بوده‌اند که برای ما سمبل اتفاقات مهم و مثبت و اثرگذار بوده‌اند. باید برای پاسداشت حضورشان در زمان اکنون و حال از آنها قدردانی کنیم. قدردانی یکی از مهم‌ترین توانمندی‌های مَنِشی هر فرد سالم است که در روان‌شناسی مثبت جایگاه ویژه‌ای برای رسیدن به نیک زیستی و شادکامی و احساس رضایت دارد.

قدردانی احساسی است که زمانی که فکر می‌کنیم چیز خوبی وارد زندگی ما شده است و قدردان آن هستیم؛ تجربه خواهیم کرد.

گاهی وقت‌ ها با یک جمله یا حرف دوستی شفیق، راهنمایی دلسوز، معلم یا استادی خردمند و آگاه، همسری مهربان و همراه، والدینی با کفایت، مدیری توانا یا همکاری ارزشمند یا حتی فرزندمان زندگی ما در مسیری متفاوت قرار گرفته است.

امروز به جای پیام‌های پیشاپیش عیدانه، وقت بگذارید و فکر کنید به سالی که داشتید و کسانی را که برای شما سمبل همراهی، همدلی، حمایتگری، آگاهی‌بخشی، شفقت و مهربانی و یاری رسانی بوده اند و در این سال‌ها به شما و آرامش روانی شما کمک کرده اند، باعث امیدواری شما بوده اند، با شما خاطره‌های خوب خلق کرده‌اند و جهان را برای شما جای بهتری برای زیستن کرده‌اند فکر کنید.

برایشان پیام قدردانی بفرستید، از خانواده‌ی صمیمیتان تا دوستان و راهنماهای زندگیتان و دایره دوستان. فرقی نمی‌کند، امروز این کار مهم را برای زیبا بستن پرونده‌ی امسال زندگیتان انجام دهید.

_ من قدردان تو هستم، که باعث شدی زندگی زیباتری داشته باشم.

_ قدردان وجودت هستم، چرا که برای من عشق، آگاهی، مهرورزی و حمایت به همراه آوردی.

_ از تو قدردانی میکنم، که باعث شدی خودم را بهتر از قبل و عمیق تر از قبل بشناسم و بپذیرم و دوست بدارم.

_ قدردان بودنتان هستم، پدر نازنین و مادر مهربانم که زندگی در چشم‌ های پر از روشناییتان معنا می شود.

...

«»«»«»«»«»

بهار ۱۴۰۲ همدردی های عزیز، مبارک.
    ویرایش توسط سحر بهاری : دوشنبه 29 اسفند 01 در ساعت 12:09

2. 4 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

Mvaz (سه شنبه 01 فروردین 02), مدیرهمدردی (شنبه 05 فروردین 02), شمیم الزهرا (شنبه 16 اردیبهشت 02), طنین باران (سه شنبه 01 فروردین 02)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)