نوشته اصلی توسط
zolal
سلام،فکر میکنم آقای باغبان خیلی وقته تالار نیستن، ان شالله که هر جا هست سالم و شاد باشن. نوشته هاشون حاکی از رهایی و بی خیالی خاصی هست که حال آدم رو خوب میکنه، انگار مسائل دنیا براشون اونقدر جدی نیست..
.
سلام
من تو زندگی ام طعم دلتنگی رو هیچ وقت حس نکرده بودم، اصلا معناش رو نمی فهمیدم، اگر شخصی می گفت دلم تنگ شده، به یک سر تکان دادن اکتفا می کردم.
ولی الان مدتیه فهمیدم دلتنگی یعنی چی، دلتنگی یعنی باغبانی باشه تو زندگی ات، باغچه دلت رو آباد کنه، رشدش بده، بشه یه باغ بزرگتر، بهتون باغبونی یاد بده، ولی دیگه نباشه.
تک تک گل های باغت دلشون برای اون باغبون تنگ شده باشه. وقتی صبح غنچه هاشون شکوفا میشه، میگن خدایا شکرت که بهمون نعمت زیستن دادی، شکرت که یه باغبان خوب سر راهمون گذاشتی.
دلتنگی یعنی باغبان، مربی، معلم، برادر، رفیق، استاد، همدم، رقیب ( تو قوتبال)، الگو، یار، اینفلوئنسر زندگی ات دیگه نباشه!
شاید شما ندونین معنای عکس پروفایل باغبان یعنی چی، خوب منم نمی دونم، چون سعی کرد بهم یاد بده، ولی من قابلیت درکش رو نداشتم.
باغبان عزیزم، هر جا هستی، هر جا که نه، ان شاالله همون جایی باشی که براش برنامه داشتی. دعا کن ما هم سوار اون قطار بشیم .............
باغبان یادم رفت بگم،
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
علاقه مندی ها (Bookmarks)