به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 493

Hybrid View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 07 شهریور 05 [ 21:47]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام آقا غلام

یه فیلمی بود به اسم شوق پرواز (روایت زندگی شهید سرافراز، عباس بابایی) تو اون فیلم شاگر شهید بابایی در مواجه با تکانه های شدید هواپیما خیلی ریلکس برخورد می کنه که موجب تعجب مسافر کنار دستش میشه. ( آخه همه مسافرا بالا و پایین می پریدن از ترسشون) جواب جالبی می ده!!!
    جوابش باعث میشه هممون تو زندگی در مقابل همه چالش ها با آرامش برخورد کنیم. یه جور آرامش درونی!!

باغبان سوره الحدید رو خیلی معرفی می کنه، یه آیه داره خیلی جالبه، آرامش عجیبی میده تو همه برهه های زندگی :
    این تقدیر حق را بدانید) تا هرگز بر آنچه از دست شما رود دلتنگ نشوید و به آنچه به شما می‌دهد مغرور و دلشاد نگردید، و خدا دوستدار هیچ متکبر خودستایی نیست. آیه 23 سوره الحدید
    آقا غلام یه زمانی من خیلی درگیر این پروژه ها بودم، برام آورده های خیلی خوبی داشت، از نظر مالی تو خیلی هاش شکست خوردم، یادمه تو آخریش بعد از کلی سرمایه گذاری وقتی فهمیدم مسیر رو اشتباه اومدم، قید ادامه رو زدم و یه هفته عزاداری اون همه پول رو کردم و تمام. البته مواردی هم بود که آورده مالی خوبی داشت. ولی نکته مالی که آخرش دستگیرم شد این بود که هر کاری رو بر اساس تخصص، مهارت، علاقه خودم شروع کنم، یا هدف اینکه بهبودی رو بتونم ایجاد کنم، منفعت مالی اش رو هم تو الویت های پایین در نظر بگیرم، تمرکزم رو کار باشه، اگر خدا بخواد روزی اش می رسه.

یه نکته مهمی هم که دستگیرم شد این بود که کمالگرایی باعث می شه حس کنی می تونی یه سنگ 100 کلیویی رو از زمین بر داری، ولی وقتی می زنی تو دل کار می بینی به خودت دروغ گفتی، اولا تخصص تو برداشتن سنگ از زمین نیست، بلکه حداکثر می تونی 20 کیلو سنگ از زمین برداری. برای همین باید خود رو خوب بشناسی که به خودت دروغ نگی .

آقا غلام الان دلم می خواد تو پروژه باغبان شریک بشم اگر بتونی پارتی بازی کنی من رو هم شریک کنه، جایزه داری!

باغبان جدی گفتی؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟! من رو هم سوار می کنی؟ دمت گرم، دربست نمی خوام اگر تو راه مسافر هم بزنی بازم میام. تو راه هم اگر خواستی گندم بار بزنی یا آرد ها رو خالی کنی، کمکت می کنم. سوار شم؟
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

2. 2 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (دوشنبه 09 مرداد 02), باغبان (دوشنبه 09 مرداد 02)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)