RE: باهام حرف بزنید...
mohat جان میدونم خیلی سخته که وقتی شوهرت بهت توهین میکنه ساکت باشی و فقط گوش کنی ولی باور کن بهترین کاری که میشه کرد همینه. من اینکار رو امتحان کردم خیلی خوبه . اگه جوابش رو ندم کمتر بهم توهین میکنه و زودتر دعوامون تموم میشه.
من از نامزدم خواسته بودم زندگیمون رو بگونه جلو ببره که باهم دعوامون نشه چون از نظر روحی اصلا تحمل بحث و دعوا رو ندارم ولی حتی خندیدن و گریه کردنمم شد یه بهانه برای دعوا!
فعلنی بذار دعواهاتون کمتر بشه بعد می تونی شخصیت از دست رفته ات رو برگردونی ولی اولش باید آروم باشی
این توصیه مشاورمه که بهت میگم:
هر وقت که باهم دعواتون شد ساکت باش و حرفهایی رو که بهت میزنه رو گوش کن چند روز بعد توی خوشی و شادی وقتی بهت میگه:خیلی دوست دارم با خنده بهش بگو:بله!اونقدر دوسم داری که بهم می گی ازت متنفرم نهایت عشقته دیگه! مطمئنن عذرخواهی میکنه و در جواب عذر خواهی باید بگی:معذرت خواهی نکن قول بده دیگه این حرف رو بهم نزنی حتی اگه عصبانی باشی و اگه توی دعوا بعدی دوباره بهت گفت ازت متنفرم همون موقع بهش بگو:تو بهم قول دادی که دیگه نگی ازت متنفرم قولت رو فراموش کردی؟ این کار باعث میشه که دعوا همونجا تمام بشه و دیگه ادامه پیدا نکنه. اگه این کار رو چند بار انجام بدی بعد از یه مدتی دعواهای بزرگ تبدیل به یه مشاجره کوچیک و بحث ساده میشه
hypocrite
boredom sets into the boring mind
علاقه مندی ها (Bookmarks)