نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
برای اینكه تاپیك های این چنینی كارگشاء باشه ،‌نه یك موضوعی برای جروبجث. بیاییم نقش خودمون را در تغییر وضعیت صحبت كنیم.
مثلا بنده در این وضعیت چه تاثیری روی این جامعه می گذارم. مثلا من مثل یك كودك منفعل فقط محكوم هستم متاثر از آدمهایی باشم كه به گفته خودم از نظر اخلافی و فكری و ... ضعیف ترند. یا من هم می توانم برایند بردارهای نا متجانس را در جهت مثبت و هدفمندی بكشانیم.
فراموش نكنیم ما می توانیم با تفكر و اندیشه و منش خود برایند بردارها را در جهت سازنده ببریم. اگر به جای صرفا انتقاد، روشهای خلاقانه و مثبتی را جایگزین ناهنجاریها بكنیم.
جامعه یعنی:
همین ما یعنی :[name]، مدیر همدردی و تك تك افراد.....
کاملا موافقم!
اما مدیر عزیز نتنها کسی گوش نمی ده بلکه بهشون هم بر می خوره و میگن عیسی به دین خود، موسی به دین خود در حالی که آقا اباعبدالله تو کربلا اینو نقض کرد و فرمود دین فقط دین خدا یعنی اسلام ناب محمدی ص (صلوات)!
حتی بعضی هم عکس العمل نشون میدن و بدتر می کنن! جالب اینجاست هرکی شما رو ببینه میگه (شمای نوعی رو)چه پسر یا دختر پاک و گلی!اما نمیگه خب چرا من گل نباشم؟ همه متاسفانه زدن به رگ بی خیالی!
اما خدا بی خیال نیست! خدا تو قرآن فرموده مواظب باشید به رحمت من غره نشید که جزو زیانکاران خواهید بود.(دقیقا ننوشتم ولی اینو گفته بود.)
یاعلی