سلام : طاهره عزيزم خيلي خوب گفتي .ولي من منتظر نقد تو درمورد خودم هستم.
به جاي محكوم كردن افراد بگذار انها را بشناسيم . بگذار كشف كنيم چرا طرز رفتارشان چنين است و طور ديگر نيست ؟اين كار پر منفعت تراز خرده گيري است.
اين كار منشاءهمدردي ،تساهل ومهرباني است « همه راشناختن بمنزله همه را عفو كردن است .خيلي كم هستند افرادي كه به طرف مقابل اهميت بدهند و احساسات
اورا به حساب اورند در حالي كه ما درميان احساسات ديگران قدم برمي داريم وراه خود راپيدا مي كنيم . مدام ازديگران انتقاد مي نماييم ودرصورت داشتن موقعيت
انها را تهديد مي كنيم .ازبچه گرفته تاكارمند درمقابل ديگران به انها ايراد مي گيريم و متوجه نيستيم كه با اين عمل احساسات انها راجريحه دار مي كنيم .حال انكه
با اندكي تفكر مي توانيم ايرادات خود راچنان بيان كنيم ويا چنان موقعيتي فراهم اوريم كه هم به هدف خود رسيده وهم وضع طرف را درنظر گرفته باشيم . درك
وضع و حالت ظرف مقابل به ما كمك هواهند كرد كه خواسته هاي خود را طوري مطرح سازيم كه نيش زدنمان كمتر دردناك باشد .با تشويق ديگران وانمود كنيم
بر طرف كردنه عيوبشان ساده است كاري كنيم كه خواسته ي ما از طرف ، برايش اسان جلوه كن وخودش را درمقابل يك غيرممكن نبيند.بگذاريم طرف حيثيت و ابرويش
را حفظ كند ،جريحه دار كردن احساسات ديگران كار انسانها ي بزرك نيست.
بحث شناخت و كمال انسان رادنبال را دنبال كردم ان 35 موردخانم استاد دانشگاه كه اقاي مدير زحمت كشيدن و ذكر كردند برايم خيلي جالب بود من هم مثل معشوق همينجاست محترم
خيلي دلم مي خواست جوابها را هم داشتم . بعد از خواندن اين بخش درمورد خودم و شناخت خودم خيلي فكر كردم حالا دراين بخش كه طاهره ي عزيزم فرصتي فراهم اورده است كه اژنتقاد سازنده داشته باشيم ارز دوستان خوبم ميخواهم اگرانتقاد سازنده اي دارند كه حتما دارند مرا موردلطف قرار دهند.