عذر میخوام خانم فرشان...
خیلی خوب و مطمئنا بعدا این بچه به وجود مادری مثل شما افتخار خواهد کرد.. ولی جدای از همه خوبی هایی که مادر و پدر میتونن داشته باشن، کتک زدن واقعا تخریب میکنه روان بچه رو و هرچه رو فراموش کنه، کتک زدن، تو ذهنش هک میشه...
عرض کردم خدمتتون، میتونید وقتی احساس میکنید بچتون داره خرابکاری میکنه، اون محیط رو برا دقیقه ای هم که شده ترک کنید.. اون لحظه، حتی به فاصله یک آب خوردن، حتی به فاصله چند متر رفتن و برگشتن، ازش دور بشید... اون عضبانیتی که بچه رو کتک میزنه، فقط مال 4 5 ثانیس و بعد ذهنتون به روند عادیش برمیگرده... (رو تجربه میگم)
100% روزایی از بچگی خودتون رو سراغ دارید که چه کارهایی میکردید... حتی اگه یکبار از کسی کتک خورده باشید، مطمئنا تاثیر مخربش رو سراغ دارید... یادآوری اینها میتونه انگیزه لازم و حتی کافی رو ایجاد کنه که...
تجربه خودم رو خدمتتون عرض کردم... البته هر فنی و توانایی جز با تمرین به دست نمیاد...
مواردی که اشتباهش مستلزم کتک خوردن از شما نیست، شروع کنید و کمی ازش دور شید تا در مواقعی که بیشتر اعصاب شما رو خورد میکنه، بتونید به بهترین نحو برخورد کنید... خوشحال میشم نتیجه عملتون، نتیجه تمهیداتی که در نظر میگیرد رو در اینجا، به مرور بیان کنید...