خوشبختی را به همسرتان هدیه کنید:
خیلی از آقایان می گویند که هرگز ندیده اندکه پدرشان از مادرشان ستایش کند یا هدیه ای به او بدهد در ضمن خودشان هم هدیه ای از سوی همسرشان نگرفته اند.
بعضی از آنها می گویند: واقعاً نمی دانم چه به همسرم بگویم که حرفم دروغ به نظر نیاید. خیلی از آقایان نمی دانند که اصلاً همسرشان چه می خواهد بشنود . با این حال باید گفت: آقایان ، اگر می خواهید خوشبختی به زندگی زناشویی شما روی بیاورد در تحسین کردن باید رک باشید و حرف خود را کامل بزنید. سعی کنید از کلی گویی پرهیز کنید، چراکه شاید همسر شما متوجه شود شما در حال اغراق گویی هستید. یک جمله کوتاه پنج ثانیه ای می تواند احساسی بدهد که که چهار ساعت سخن گفتن نمی تواند این کار را انجام دهد. اما آنچه لازم است به یاد داشته باشیم این است که در ابراز کلماتی که به همسرمان می گوییم خیلی سخاوتمند باشیم. برای مثال جملاتی مثل، خوب به نظر می آیی، این لباس چقدر به تو می آید، این لباس تو را زیباتر نشان می دهد، این رنگ لباس، پوست تو را درخشانتر می کند، در این لباس همه از دیدن تو متعجب می شوند، همه به من حسودی می کنند، عجب شام خوشمزه ای درست کردی، این بهترین خورشتی بود که در عمرم خورده ام، هیچ رستورانی وجود ندارد که غذای به این خوشمزگی درست کند.... از زحماتی که در جمع مهمانان کشیدی سپاسگذارم یا جملاتی مثل در کنار تو بودن را دوست دارم،
تو جالب ترین زن دنیا هستی و من از بودن با تو خرسندم، یا جملاتی چون داشتن زنی همچون تو در کنارم زندگی مرا کامل می کند یا عزیزم تو بی اندازه خوبی.....
زمانی که همسرتان از شما می پرسد:آیا دوستش دارید؟ اینکه بگویید:بله به نظرتان تفاوتی با این جمله ندارد که «من تو را از زندگی ام هم بیشتر دوست دارم، تو همه چیز من هستی، زندگی بدون تو را نمی توانم تصور کنم » یا اینکه به همسرتان بگویید که فرزندانم خوشبختترین بچه های دنیا هستند که مادری چون تو دارند.
اما شاید بگویید:اینگونه گفته ها نیت قلبی من نیست ، پس چگونه آن را بر زبان بیاورم؟ ... اما این گفته شما صحیح نیست، چراکه شما باید خودتان زندگی را برای یکدیگر زیبا کنید.
با این گفته ها امید را به زندگیتان بیاورید و منتظر عکس العمل همسرتان باشید. نکته دیگری که در این باره باید گفت این است که خیلی از خانمها ترس از پسر شدن و کمتر جذاب بودن دارند. در این مواقع است که اگر واقعاً همسرتان را دوست دارید باید به او بگویید که هرچه از سنش می گذرد زیباتر می شود. همچنین اگر می بینید همسرتان به کلاسهای آموزشی می رود مثل زبان و خیاطی و ... او را تشویق کنیدو دائماً به او بگویید که من می دانستمک تو استعداد خوبی داری... می خواهیم بگوییم هر فرصتی بدست می آورید به تقویت استعدادهای او بپردازید و هیچ وقت به او نگویید: تو استعداد نداری،نمی توانی، بلد نیستی.... می دانید چرا؟ به این خاطر که اگر زنی درباره خود احساس خوبی دارد در لحظاتی که با شماست خود بخود به هیجان می آید که نیازهای شما را تأمین و به احساساتتان توجه کند. پس او سعی می کند شما را خوشحال کندو حاصل این کار هماهنگی بیشتر در زندگیتان است و وقتی این هماهنگی بوجود می آید به دنبال خود خوشبختی هم خواهد داشت.