سلام خانومی!
میشه بپرسم که از سرگرمی های دیگه همسرتون چقدر اطلاع دارین؟ مثلن سرگرمی هایی که قبلن داشته و اونها رو ترک کرده. ببخشید اما به نظرم بجای گیر دادن و سوال پیچ کردنش سعی کنید با ابراز محبت های ناگهانی غافلگیرش کنید. گاهی کاری رو که در ارتباط با بچتون میشه به عهده ی اون بگذارین تا یادش بیاد که در قبال شما و بچش مسئولیت داره.
بهش بگین که دوست دارین وقتتون رو با اون و بچتون بگذرونین. بهش بگین که خیلی دوستش دارین . بهش بگین که میتونه برای خودش خلوتی داشته باشه اما زمانی رو هم باید برای خانوادش بذاره.
عزیزم نگران نباش بالاخره به بهترین نحو حل میشه. گلم از خدا و ائمه هم کمک بخواه آقا امام زمان از حالت باخبره و تنهات نمیذاره از ایشون هم بخواه کمکت کنه. نگران هیچی نباش . تلاش کن و توکل در جهت درست. مقاله های زیادی در رابطه با این مسایل وجود داره در براه ی زندگی مشترک هم همینطور. سعی کن اطلاعات بیشتری از علایق و سلایق همسرت پیدا کنی همینطور در باره ی حفظ زندگی مشترکت.
خوشبخت باشی.![]()

تا حالا برعکس همیشه توضیح میده کجا میره اکثرا هم میگی کی میاد کمتر میره کافی نت از زنگها و اس ام اس ها هم خبری نیست نمیدونم یا من کنجکاوی نکردم یعنی میشه همه چیز تموم شده یا من سرمو کردم زیر برف از چیزی خبر ندارم نمیدونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چند روز که رفته بودیم پیش مامانش اینا دیروز اومدیم البته شوهرم 2 روز زودتر برگشته بود بخاطر شیفت کاریش جمعه صبح با دوستاش رفته بودن گردش بعد که من اومدم عکساشونم بهم نشون دادمن باهاش بحث نکردم گفتم خوش گذشت خودش گفت که بچه ها خیلی اصرار کردن من رفتم نمیدونم چجوریاست

علاقه مندی ها (Bookmarks)