به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16
    عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

RE: اون خودشو کشت .........باورم نمی شه

نقل قول نوشته اصلی توسط lمریم
    گذشت زمان میتونه کمکش کنه،و خودش با این اتفاق کنار بیاد
    در این شک نداشته باشید. سخت نگیرید ایشالله که حله. ایشون اگر ازدواج كنند،‌كم كم فشار از روشون كم میشه. خواستگار مناسبی ندارند؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 08 اسفند 88 [ 13:03]
    سطح
    47
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    تشکرها
    78

تشکرشده 77 در 52 پست

Array

دانا جان نمی دونم چی بگم ناراحت کننده هست ولی این اتفاق ربطی به خواهرت نداره آقا محمد با این کارش عذاب چند روزه دنیا رو به یه عذاب الهی طولانی فروخت معامله بدی با خدا کرد اون باخت این رو به خواهرتون یاد آور بشید یه مدت هم بهش زمان بدید فعلا داره احساساتی و یه جانبه به زندگی و این اتفاق نگاه میکنه یکم تنهاش بذارید تا به خودش بیاد

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    لازم بود كه دوباره اینجا پست بزنم.
    متاسفانه وقتی یه جا داره یك مشكلی رشد می كنه و مبنای آن مشكل یك احساس لجام گسیخته هست. مثلا احساس شكست، احساس عشق ، احساس خشم،‌ احساس نفرت،‌احساس ناامیدی، احساس غم...
    وقتی كه یك نفر ترمز بریده داره میره جلو...
    نباید آن را سركوب كرد،‌نباید هم هلش داد.
    دقت كنید به این موضوع ،‌احساسات خودش شدید داره می آید. به جای كنترل ،‌هم حسی و هدایت فرد... ، دوستان هیچ توجهی هم به پست قبلی بنده نمی كنند. و می آیند بیشتر از خود فرد احساس ورزی می كنند. و بنزین روی این آتش برافروخته می ریزند.
    یه كسی كه مشكلات خاص خودش رو داشته و ما دقیق نمی دانیم به بهانه عاشق شدن خودكشی كرده. حالا باید بیاییم احساسات فرد را كنترل كنیم. نه اینك ما هم برایش مرثیه بخوانیم. دانا خواهش می كنم اگر می خواهی به خواهرت كمك كنی به همراه او به یك روانشناس بالینی حضورا مراجعه كن. من پست قبلی خود را نیز در ذیل می آورم كه شاید دوستان توجه كنند و به راحتی از آن نگذرند.
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    سلام
    شاید این پستی که اینجا می زنم با احساسات برانگیخته ای که ناشی از مرگ یک نفر است ، خیلی سازگار نباشد. اما چون مهم است ناچارم که علیرغم میل باطنی ام (که دوست دارم هم احساسی کنم )، ناچارم که به مورد ذیل اشاره کنم.
    ما آدمها وقتی می توانیم صحیح زندگی کنیم که بتوانیم سهم واقعی خود را در رویدادها درست ارزیابی کنیم. نه بیشتر نه کمتر.
    مثلا در این حادثه باید سهم هر کس را درست بررسی کنیم و بار مسئولیت کسی را نباید کس دیگه ای به دوش بکشد.
    اون آقا که خودش را کشته صرفا خودش مسئول زندگی خودش هست. اگر او ضعیف بوده هست و برای فشاری خودش را از بین برده است، مسئول اصلی خودش هست.
    خواهر شما: ایشون هم در تصمیم گیری برای زندگی اش ، خودش مسئول است. حالا اگر در تصمیم گیری نظرات والدین و خانواده اش را لحاظ کرده است و از خواست قلبی خود گذشته است، آزاد بوده است.
    یک نفر به هر علت می تواند کسی را به همسری بپذیرد یا نپذیرد.(البته ممکن است علت رد یک نفر منطقی نباشد، اما به هر حال این حق انتخاب برای فرد محفوظ است.)، پس از این نظر مرگ ایشون هیچ مسئولیت متوجه خواهر شما نمی کند.
    اما پدر شما. سهم ایشون در این واقعه فقط و فقط اینست که مانع اختیارات به حق خواهر شما شده است. فقط همین. و از این نظر باید جوابگو باشد. یعنی هر پدری باید به این حق که دخترش حق انتخاب در مورد همسر دارد احترام بگذرد.
    ا
    گرچه با این واقعه مشخص می شود که ظاهرا حق با پدرتون بوده است. چون اگر مردی اینقدر ضعیف است که وقتی با مشکلی در حد انتخاب همسر دست به خودکشی می زند، مسلما بسیار احساس محور و غیر منطقی هست و در زندگی مسلما موجب آسیب خودش و هسمرش می شد.
    البته این حق دار بودن پدرتان علت موجهی بر دخالت در زندگی دخترشون به صورت قهری نیست و صرفا می بایست به او نظر مشورتی می داد.

معمولا احساسات تیغ دو دم هستند.
    یک طرفش تا عشق های افراطی پیش می رود و آن طرف هم تا غمها و خشمهای افراطی که اگر متوجه بیرون شود آسیب به دیگران و اگر متوجه درون شود آسیب به خویشتن است.
    اصولا یکی از آسیب شناسی های ازدواج همین عشق های افراطی هست.
    می خواهم رک و صریح بگویم.
    هر کس در حد جنون عاشقتون هست... بترسید.... واقعا بترسید.... این حسن شما نیست ،این نقص آن فرد است.... لذا خیلی دست به عصا جهت بررسی او پیش بروید.

نقل قول نوشته اصلی توسط دانا
    همیشه به عشق و عاشقی بد بین بودم و می گفتم اینا همش الکی یه عشق واقعی که پیدا نمی شه اما حالا نظرم عوض شده .....
    به نظرم تازه با این اتفاق بیشتر باید به بدبینی خود نسبت به عشق و عاشقی (افراطی)، بیفزایی...
    چی شد که نظرت عوض شده....
    چون یک نفر خودش رو کشته....
    پس این عشق و عاشقی افراطی خیلی چیز خوب و جالبیه....!!!!!!!

اگر کسی آنطور شیفته و مجنون و به صورت افراطی عاشق می شود... که زندگی اش مختل می شود، زندگی خود و دیگران را مختل می کند. به کشتن خودش یا دیگران منجر می شود یا به آسیب رساندن به خودش یا دیگران منجر می شود. یا زندگی اش تعطیل می شود و همه چیزش فقط اون دختره یا اون پسر میشه... بدانید این یک آسیب روانی هست. و اگر ازدواجی صورت بگیرد نه اینکه درمان صورت نمی گیرد، که اساسا به خاطر ضعف شخصیتی فرد، مشکلات روز افزونی هم اضافه می شود.

کدام فرد سالمی از نظر روانی سراغ دارید که مشکلات خودش را با خودکشی یا تظاهر به خودکش حل کند؟!
    پس اگر فردی نا سالم از نظر روانی این کار را می کند پس تا درمان کامل نمی تواند ازدواج کند نه با معشوقش نه با هیچ کس دیگری؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 19 آبان 89 [ 17:57]
    سطح
    42
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 118
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    90

تشکرشده 94 در 50 پست

Array

دانا جان بهتون تسلیت میگم
    در این موقعیت هرگز خواهرتون رو تنها نگذارید
    به خواهرتون بگید دعا و نماز و قران بخونه تا هم خودش اروم شه و هم بگین این تنها کاری هست که میشه واسه شادی روح او انجام داد
    ببینید چی خواهرتون رو اروم میکنه همونو انجام بدین
    مثلا اگه رفتن به طبیعته که با خانواده برین و در هیچ شرایطی هم خواهرتونو تنها نذارید تا فکر ناجور به سرش بزنه
    میتونید از این سیدی ها که صدای جنگل و ابشار و پرندگان توش هست رو براش بگیرین تا گوش کنه
    در هر صورت تنهاش هرگز نذارین

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 دی 91 [ 21:04]
    سطح
    86
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 2,462 در 461 پست

Array

سلام
    اگه واقعا اين اتفاق افتاده باشه كه جاي تاسف داره ، اما شما خودتون تحقيق كرديد و مطمئن هستيد كه ايشون فوت كردن؟
    البته چون همچين اتفاقي براي يكي از دوستان من پيش اومد و بعدا مشخص شد دروغ بوده من همچين جسارتي كردم .
    به هر حال خدا هيچ حقي رو ناحق نمي كنه و اگر كسي قراره تقاصي پس بده به زودي پس خواهد داد و.............
    اميدوارم كه تو روابط عاطفي طرفين عاقلانه بيانديشن عاقلانه تصميم بگيرن و عاقلانه رفتار كنند... انشاءالله

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 شهریور 91 [ 12:07]
    سطح
    56
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 174
    دستاوردها:
    تشکرها
    87

تشکرشده 88 در 46 پست

Array

با تشکر از همه ی عزیزان بله اقای ارمان اتفاق افتاده دیروز هم تو دانشگاشون براشون مراسم گرفته بودن
    اما اقای سنگ تراشان خواهرم میگه من باعث مرگش شدم اگه قبولش کرده بودم دست به خود کشی نمی زد اون یه پسری بود همیشه می گفت من دنبال حقیقتم خیلی کتابای روانشناسی فلسفی خیلی هم قرانو می خوند به خواهرم می گفت برو قرانو با معنیش بخون مثلا می گفت چرا خدا تو قران می گه ما به هر که بخواهیم نعمت می دهیم و هر که را بخواهیم هدایت می کنیم چرا ... چرا ....چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    هزار تا چرا تو ذهنش بود عاشق طبیعتم بود می گفت دوست دارم یه جای دنج و اروم باشم هر وقتم دلش می گرفت می رفت باغ یا کوه
    اما این چند مدت از مهر امسال به بعد خیلی روحیش خوب بود برخلاف میلش که اصلا کار اداری دوست نداشت به خاطر خواهرم تو یکی از اداره ها پذیرفته شده بود و اونجا کار می کرد اما وقتی که دیگه جواب نه قطعی و نهایی رو شنیده بود حالشون چند روز بد میشه و متاسفانه خودشونو ............ به خاطر همینه که خواهرم همش عذاب می کشه و خودشو اذیت می کنه که کاشکی این کارو کرده بودم فقط داره افسوس می خوره

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)