من نمي دونم كاترين معيارتون از نجابت و ... چيست!! متاسفانه رياكاري تشخيصش از نجابت خيلي سخت شده. من قبلا از دختر خانومي خوشم ميومد كه به من به خاطر اينكه توي مراسم ما حجاب در حد يك روسري هست هزاران بار سركوفت زدند. متاسفانه بعدها من متوجه شدم ايشون رابطه كامل جنسي تجربه كرده بودند!!! قبل از ازدواج. من به شخصه از دخترهايي خوشم مياد كه در عين اجتماعي بودن حدود رو خوب رعايت مي كنند. (تصور مي كنم عمده پسرهاي اين نسل هم با من هم عقيده باشند.) دختري كه مي داند يك پسر اون رو واسه سايز اندام بدنش مي خواد مجرد بمونه بهتره از اين كه با همچين پسري ازدواج كنه. اگر من از زيبايي نسبي صحبت مي كنم به اين خاطره كه به هر حال نمي شه انكار كرد انسان فرشته خو نيست و جلوه هاي بيروني هم روش تاثير گذاره. وگرنه پيامبر خدا عطر نمي زد و مي گفت هر كي به درجه اي از عرفان رسيد كه تونست عطر باطنيمو كشف كنه لايق بودن با منه!!!
خانوم مهتاب اين نوع گفتار شما از جمله دلايل مهم واساسي هست كه من به نوبه خودم سمت و سوي يك دختر تحصيل كرده هم نمي رم!!! اين غرور در وجود دخترهاي تحصيل كرده نهادين شده.
ما داريم دلايل اين رو بررسي مي كنيم كه چرا دختران شايسته اي مثل شما تا كنون نتونستند ازدواج كنند و دلايل رو مياريم كه شايد با اندكي تفكر در مورد اين دلايل و با رفع بعضيهاشون كه ممكنه منطقي باشن مشكل برطرف شه. بعد شما بعد از اين همه پرسش و پاسخ يك مرتبه جواب مي ديد كه من ادامه تحصيلم رو مي كنم حتي اگر ازدواج نكنم!!! " خوب منظور؟" مگر كسي به شما گفت ادامه تحصيل نكن. ملقمه اي از احساسات زودگذر و هيجاني؛ غرور حتي اگر بيان نكنيد پشت صحبتهاتون هست.
" تاكنون مرد ايده آل پيدا نكرده ام" من به نوبه خودم باوجود تحصيل كرده بودن با دختري كه با همچين ادبياتي صحبت مي كنه حتي در صورتي كه زيباترين پريچهره باشه ازدواج نمي كنم.تصور نمي كنم هيچ پسري هم در شرايط نرمال ذهنيش و نه عشقي كه چشاش رو كور مي كنه نظري خلاف من داشته باشه.