جالب بودوتعجب آور!!! به نظرم کسیکه اینطوری ازدین واحادیث آشنایی داره دیگه صحبت کردن زیادی فایده ای نداره....طرفی که علمش روداره....نمی دونم شما همسردارید یانه به حرفتون هست یانه ؟!!! اما فک نکنید هرچی حرف وصحبت فقط مردا موظف به رعایتند چون خودم به شخصه سعی کردم که همه مواردی که دردین برای یک زن آمده وجزء وظایف زن وشوهریس کم نزارم وهمیشه به حرف همسرم بها دادم ودرمقابل نیز همسرم هم اینگونه به وظایف خویش به عنوان مرد آنچه که دردین است عمل میکند...
آقای سورنا زن دارم تا زن حالا همسراگرداشتید چطوری بودن نمی دونم!!اما استثناهات درهمه کل عالم وجود داره حالا شاید استثنا همسرشما آنطورکه باید وشاید نبودند ...اگرزن یا زنانی را دید که رفتارشون صحیح نبوده یا ایرادی درکارشما بوده یا درخودشان .ولی همین قدربهتون بگم من وخانواده واطرافیانم ازدم به دین وصحبتهای دینی پایبندند وهیچ کدام درزندگی زناشویی دچار اختلافات تنش زایی نشدند گرچه زن وشوهر گاهی دعوا می کنند ولی ابهان باورکنند واگرهم اختلافی بوده بین خودشون بوده وتموم شده وهمیشه درجمع باهم صمیمی هستیم.چون دین روقبول داریم وهرکه بخواد ببیند حرفش صحیح هست یانه با سوالی ازیک مرجع یا یک روحانی مشخص میشود حرف حق باکی بوده وتمام والسلام اگرهم مشخص نشد حق را به مرد می دهیم.