به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: +شب زفاف

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

RE: شب زفاف

سلام
    مبارکه ان شاء الله.من هم با نظر دوستمون نقطه سر خط موافقم.اینکه شب زفاف حتما" نباید شب عروسی باشه.البته به نظر من بیشتر کسایی ترسشون بیشتره که عروسی میگیرن تا اینکه برن ماه عسل.چون معمولا" شب عروسی تمام مهمانان منتظرن ببینن اون شب و فردا چی میشه .و این خودش باعث ترس و اضطراب زوجین و خصوصا" دختر میشه.اما کسایی که ماه عسل میرن یه چند روزی کسی رو نمی بینن و خودشون دوتایی تصمیم میگیرن که شب زفاف کی باشه و هر وقت که آمادگی داشتن و ترسشون کم شد اونوقت اقدام می کنن و کسی هم دخالت نمی کنه. دیگه اینکه دخترا همیشه می ترسن که شب زفاف اون خونریزی معروف که قدیمی ها بیشتر انتظار دارن رو نداشته باشن یا اینکه کم باشه و اونوقت اقای داماد و خصوصا" خونوادش آبروشو ببرن در حالیکه دختر بنده خدا ممکنه کاملا" پاک و عفیف باشه و تنها علتش کم خونیش باشه..که در این مورد من به شما توصیه می کنم کسایی که مشکلی ندارن به جای پزشک زنونه معمولی به پزشکی قانونی (زن) مراجعه کنن تا جای هیچگونه شک و شبهه باقی نمونه و عروس خانوم خیالش راحت باشه. چون ما در میان فامیلمون کسی این کارو کرد و اتفاقا"خانم دکتر اونجا گفت کار خیلی خوبی کردین که اینجا اومدین.وکلی هم عروس و داماد رو راهنمایی کرد( چون پرده بکارت عروس ختنوم خیلی نازک بود و احتیاج به کمک و رعایت داماد داشت.) نمی دونین دختره چقدر خوشحال و امیدوار شد.البته در این مورد پسر باید بیشتر به دختر اطمینان بده که مواظبش هست و زیاد اذیتش نمی کنه و بگه که هر وقت تو حاضر بودی اقدام می کنیم.و یه چیز خیلی مهم اینکه در کتابهای دینی دعاهای مخصوصی برای این این شب ذکر شده که (مثل با وضو بودن و دورکعت نماز و اینکه داماد موی پیشانی عروس را بگیرد و دعایی بخواند و از خداوند طلب خیر و فرزند صالح و ... ) قطعا" آرامش بخشه . امیدوارم در پناه حق خوشبخت باشید و خداوند نی نی صالح و سالم به هتون عطا کنه.ان شاء الله
    اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه

2. 2 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (چهارشنبه 06 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)