به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 65

موضوع: خيانت

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آبان 91 [ 17:29]
    سطح
    81
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 347
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    484

تشکرشده 498 در 242 پست

Array

RE: خيانت

نقل قول نوشته اصلی توسط elina
    در ضمن سعی کن بیشتر از قبل هم به خودت برسی و هم کارهایی رو که اون دوست داره انجام بدی و بیشتر بهش محبت کن. حواست باشه که اصلا" به روی خودت نیاری
    نه عزیزم . کاری به شماره اون دختره نداشته باش. امشب به شوهرت بگومن دوست دارم اگه ایرادی دارم بهم بگی چون دوست دارم من و تو همیشه به هم وفادار بمونیم چون اگه یه روزی خلاف این باشه من هیچ وقت نمیبخشمت چون در حقت همه کالری کردم و کمنودی واست نذاشتم.
    همه این ها رو خیلی با ملایمت بگو طوری که بو نبره که تو از ماجرا خبر داری.
    موفق باشی عزیزم.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

عزیزم اینکه توانسته ای با وجود اینکه مسئله را فهمیده ای تو داری پیشه کنی و به روی شوهرت نیاوری و می خواهی مسئله را با سیاست پیش ببری بهت تبریک و بر توانایی ات آفرین می گویم

ولی به نظر من شما باید به لحاظ اخلاقی و رفتاری کاملا خودتان را در وضعیت عالی وبدون نقص نگه داری تمام توانایی های مثبتت را به شوهرت نشان دهی و کاملا هم به او محبت کنی اما اینکه مثل کبک سرت را در برف فرو ببری که شوهرت به هوش ات شک کند و یا خدای نکرده عکس آن را متصور شود خیلی ناراحت کننده است .

به نظرم به یک مشاور مراجعه کن و از او راه بگیر چون این مسئله شوخی نیست که از راه آزمون و خطا و با تصورات فکری و راهنمایی دوست و آشنا بخواهی جلو بروی .چون درست بودن رفلکس تو خیلی مهم است و کمک می کند که هم این مسئله تکلیفش به درستی معلوم شود و هم دیگر تکرار نشود که به نظرمن این بعد خیلی مهم است

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,544 در 2,270 پست

Array

دوست عزيز
    يه روش هم که بعضي مواقع جواب داده اينه که سر بزنگاه باهاش رو برو بشي طوري که اون نتونه توجيه کنه. (تنها فايده اش مي تونه اين باشه که اگه سوء تفاهمي برا شما پيش اومده رفع ميشه)
    تو اين شرايط عمق عصبانيتت رو بهش نشون بده وخيلي صريح موضعت رو براش مشخص کن و... اعلام کن دفعه آخرت باشه و....
    اما يادت باشه مجازات به اندازه فعل بدش باشه.
    حالا موضع گيري اون مهمه ، ممکنه خيلي راحت بگه که مثلا باهاش ازدواج کردم يا ....يا بترسه يا ...

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 دی 89 [ 16:43]
    سطح
    48
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    58

تشکرشده 59 در 40 پست

Array

مريم جان دلم نمي خواد بي جهت اميدواري بهت بدم و يا احساساتي پيش برم
    مردي كه با وجود سن كم ازدواجش (5/2سال ) دست به اين كارزده دو دليل داره يا از زندگي اش ناراضيه كه بايد با همسرش به تفاهم منطقي برسه و اين عملش نابخشودنيه اين اوج خيانت يه مرده .
    ويا اينكه تنوع طلبه و ذهناً بيماره كه بايد به مشاور معرفي بشه.
    اين دليل نميشه كه مثلا شما (ببخشيد) شلخته باشي يا به آقا نرسي يا حتي بچه دار نشي و قيافه ات هم بد باشه ايشون از شما دلزده بشن برن سراغ فرد ديگه ايهر مسئله اين چنيني با صحبت قابله حله . عزيزم خونه حرمت داره اون تختي كه تو روش مي خوابي جاي مقدسيه كه مختص خودته و مردت .حتي يك دليل براي كار اين مرد نمي توني در نظر بياري كه عقلاني باشه .
    به نظر من واضح باهاش صحبت كن و دليل بخواه البته اين نظر منه ، من به شخصه نمي تونم با مخاطبم كج دارو مريض رفتار كنم و شتر ديدي نديدي ، از كجا معلوم اين تنها معشوقه اش باشه ؟.
    ديروز با دوستي صحبت مي كردم مي گفتن توي آپارتمانمون مردي زندگي مي كنه كه تا زنش مي ره بيرون يه زن جايگزينش مي كنه و ذهن من درگير اين بود كه اگر همسر اين آقا به واسطه ايشون بيمار بشن بايد سر بر كدامين محكمه نهاد .
    خوبه كه شما به فكر نگهداري زندگي ات هستي اما بهتر نيست سايه ها رو برداري . البته تا مدتي سعي كن بهترين باشي و در صورتي كه احساس كردي همسرتون هنوز دنبال ذهنيت خودشونه با مدرك موضوع رو رو كن و با گرفتن تضمين به زندگي ات ادامه بده .
    و در انتها پيشنهاد مي دم به مشاوره بري اونجا حضوراً و عاناً جواب خيلي از سوالاتت رو مي گيري.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 دی 89 [ 16:43]
    سطح
    48
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 157
    دستاوردها:
    تشکرها
    58

تشکرشده 59 در 40 پست

Array

مريم جان دلم نمي خواد بي جهت اميدواري بهت بدم و يا احساساتي پيش برم
    مردي كه با وجود سن كم ازدواجش (5/2سال ) دست به اين كارزده دو دليل داره يا از زندگي اش ناراضيه كه بايد با همسرش به تفاهم منطقي برسه و اين عملش نابخشودنيه اين اوج خيانت يه مرده .
    ويا اينكه تنوع طلبه و ذهناً بيماره كه بايد به مشاور معرفي بشه.
    اين دليل نميشه كه مثلا شما (ببخشيد) شلخته باشي يا به آقا نرسي يا حتي بچه دار نشي و قيافه ات هم بد باشه ايشون از شما دلزده بشن برن سراغ فرد ديگه ايهر مسئله اين چنيني با صحبت قابله حله . عزيزم خونه حرمت داره اون تختي كه تو روش مي خوابي جاي مقدسيه كه مختص خودته و مردت .حتي يك دليل براي كار اين مرد نمي توني در نظر بياري كه عقلاني باشه .
    به نظر من واضح باهاش صحبت كن و دليل بخواه البته اين نظر منه ، من به شخصه نمي تونم با مخاطبم كج دارو مريض رفتار كنم و شتر ديدي نديدي ، از كجا معلوم اين تنها معشوقه اش باشه ؟.
    ديروز با دوستي صحبت مي كردم مي گفتن توي آپارتمانمون مردي زندگي مي كنه كه تا زنش مي ره بيرون يه زن جايگزينش مي كنه و ذهن من درگير اين بود كه اگر همسر اين آقا به واسطه ايشون بيمار بشن بايد سر بر كدامين محكمه نهاد .
    خوبه كه شما به فكر نگهداري زندگي ات هستي اما بهتر نيست سايه ها رو برداري . البته تا مدتي سعي كن بهترين باشي و در صورتي كه احساس كردي همسرتون هنوز دنبال ذهنيت خودشونه با مدرك موضوع رو رو كن و با گرفتن تضمين به زندگي ات ادامه بده .
    و در انتها پيشنهاد مي دم به مشاوره بري اونجا حضوراً و عاناً جواب خيلي از سوالاتت رو مي گيري.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 مرداد 88 [ 08:00]
    سطح
    35
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

از همه دوستان سپاسگذارم.ولي من بالاخره باهمسرم صحبت كنم ودوستانه موضوع راحل كنم يا اينكه منتظر يك فرصت باشم تادستش را رو كنم؟البته درسته كه دراين صورت مدرك دارم ولي تا كي بايد صبر كرد؟

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 شهریور 89 [ 17:39]
    سطح
    63
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 85
    دستاوردها:
    تشکرها
    484

تشکرشده 502 در 230 پست

Array

تصور نمی کنم اصلا کار ایشون قابل توجیه باشه. چون هیچ وقت موضوعی رو که باعث بشه به همچنین اقدامی دست بزنند رو باهاتون مطرح نکردند. موارد بسیار اندکی می تونه باعث بشه یک مرد به همچنین قضیه ای دست بزنه. یکیش بی توجهی کامل جنسی از طرف همسرشه دومیش تنفر از همسر و ..
    در سایر موارد همسرتون مشکلات شخصیتی دارند که نشون می ده از لحاظ تعهد پذیری فرد شایسته ای در حال حاضر برای زندگیتون نیستند مگراینکه تصحیح بشن. من توصیه می کنم به دلیل بغرنج بودن مسئله قبل از هر اقدامی به یک مشاور مراجعه کنید و موضوع رو شرح بدین. کارهای احساسی فقط می تونه رفتارهای خیانتکارانه ایشون رومخفی تر کنه!!

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 03 بهمن 93 [ 17:37]
    سطح
    48
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    82

تشکرشده 83 در 46 پست

Array

دوست عزیز از اینکه به خشمت غلبه کردی و داری سعی می کنی منطقی برخورد کنی بهت تبریک می گم مریم عزیز اول از همه آرامشتو حفظ کن صبور باش و منطقی تصمیم بگیر.حق با سورناست همسر شما خطا ی بزرگ و نابخشودنی مرتکب شده .عکس العمل شما باید یه جوری باشه که اثرات سوءش در زندگیتون کمتر بشه .
    راستی الان به کسی از آشنا و فامیل چیزی نگو.
    در مورد اینکه با ید با همسرت چطوری برخورد کنی اول باید رفتارای همسرتو مد نظر قرار بدی به هر حال عکس العمل آدما متفاوته
    راه حل های متفاوتی رو که وجود داره در نظر بگیر بعد عکس العمل همسرتو با توجه به شناختی که ازش داری تصور کن تا بهترین تصمیم و بگیری .اگه به یه مشاور خوب دسترسی داری حتما باهاشون مشورت کن.
    چیزای مختلفی رو که به ذهنت میرسه و عکس العمل های احتمالی همسرتو اینجا بنویس تا دوستان در موردش نظر بدن.

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

عزیزم به جای سئوال از ما با مشاور صحبت کن چون یک اشتباه ممکن است زندگی ات را به خطر بیندازد . راهنمایی های ما بیشتر حکم آزمون وو خطا دارد این مسئله شوخی نیست چون نتیجه برای تو خیلی تعیین کنند ه است که شوهرت و تو تصمیم می گیرید با هم ادامه دهید یا نه و جدا شوید به همه ی مسائل باید فکر کنی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 29 اردیبهشت 88 [ 10:18]
    سطح
    50
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 127
    دستاوردها:
    تشکرها
    41

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

چه عجب آقاي سورنا يه بار موافق خانمها شدن.دوست عزيز حتما به حرفهاي دلناز فكر كن

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)