RE: شوهرم دوست دختر داره، چيكار كنم؟

نوشته اصلی توسط
heli heli
میدونید یه جورایی دلم برای مردا هم میسوزه اون خودش میگه که 22 سالگی به اجبار خانواده با یکی از دخترای فامیلشون ازدواج کرده و نباید زود ازدواج میکرد
این خانوما هستن که نمی تونن زن خوبی برای همسرشون باشن بنابر این حقشونه که بهشون خیانت بشه
زنی که 1 ماه شوهرشو میزاره میره شهرستان و مسافرت این زن حقش چیه ؟ اصلا لیاقتش خیانته
مردا برای کاراشون دلیل دارن و هیچ یک از کاراشون بدون دلیل نیست
عذر بد تر از گناه اینو نگه چی بگه احتمالا خانوادش به زور تفنگ مجبورش کردن تمام بلایی که بر سر این چنین خانواده هایی می آید از دلسوزی دخترانی امثال شما هست که ذره ای ترس از خدا در و جودشان نیست بنابراین با این توضیحات سعی نکن خودتو تبرئه کنی که از نظر عقل سلیم مردود هست شما درست می فرمایید این خانم ها چون خیانت نکردن نمی توانند همسر خوبی باشند و حقشون شد خیانت اما وای بحال حق شما که قبل از ازدواج خیانت می کنی در مسائل خصوصی دیگران دخالت نکنید این به خود زن و شوهر مربوط می شه که 1ماه از هم دور باشند یا نزدیک پس به شما مربوط نیست که دارید به عنوان دلیل ذکر می کنید در آخر از هر دستی که بدهید از همان دست پس می گیرید چون از ماست که بر ماست بنابراین خیلی خوشحال نباش که خدا جای حقی نشسته .
پروردگارا
به من آرامش ده تا بپذیرم آنچه را که نمی توانم تغییر دهم.
دلیری ده
تا تغییر دهم آنچه را که می توانم تغییر دهم.
بینش ده
تا تفاوت این دو را بدانم.
مرا فهم ده
تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میل من رفتار کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)