خواهر عزیز من خود گرفتار ثمل مسئله شما هستم و خانواده من شدیدا مخالفن فقط سر اینکه چرا با تو حرف زده حتما با یکی دیگه حرف زده یا خواهد زد و هم اینکه خانوادشون6 نفرند چشش انجوری هیکلش دروشته سنتون بهم نیمخوره000 . و کلا بقول شما آنقرد دلیل میارن که می خواهن دختره از چشم پسره بیفته و خودشمنو اون دختری رو که دوست دارن یا پولدارن برای پسرشون بگیرن تا در جلوی رقیبانشان کم نیارن یا پوز بدن در این وسط این 2 نفر خوار و خراب میشن و بدبخت و همیشه با یاد آنها و خطرات آنها زندگی میکنن من کلا شما رو درک میکنن0 از طرفی دختر خانم ها این مسله یادشون میره که ای وای ما توی جامعه ایرانیم خیلی محدودیت هایی داریم قبل از آشنایی با پسر و عاشق شدن نمی پرسن که آیا بعد از این عشق و عاشقی میتوانند بهم برسند یا نه شما قبلا بایدبه این فکر میکردین الان شما اگه میخوایین هم برسین وپسره و اقعا و واقعا نه از روی دلبستگی شمارو دست داره باید همه چیزو آبرتونو زیر پا قرار داده و با پسره نقشه ای طراحی کنین که مجبور باشن موافقت کنن یا اینکه کلا بیخیال بشین به نع شما خواهر عزیزه چون اگه به هم برسین خانواده پسره زندگی رو بهتون حرام میکنن موفق باشی