نمی دانم که این دراز نویسی ها و دراز گویی ها برای چیست؟چه عقده حقارتی در پشت این همه نوشته(نه عقده حقارت نویسنده بلکه عقده حقارت مربوط به این تفکر خودبین) پنهان است که به زعم خود عملکرد همه فرهنگها را در باب زن پست می شمارد!!!
من به بخش دوم نوشتار پیشین کاری ندارم که صلاح نیست سخنی درباره آن بگویم به هزار و یک دلیل.اما در مورد بخش نخست نکاتی را بر خواهم شمرد . . . . .
بطلان و نادرستی نوشتار پیش از جبهه گرفتن آن در برابر همه تمدنها و ادیان و حتی خودزنی پیشینه خودی آشکارا رخ می نماید.من بسیار متأسفم که می بینم یک ایرانی این چنین به تبار و ریشه خود تیشه زده و آن را یکسره آلوده می داند.
دوستان و دوست نویسنده نوشتار پیشینم؛نمی دانم که ما و شما همویت خود را چگونه تعریف می کنیم و آیا به ایرانی بودن خود جدای از هر امر دیگری باور داریم یا نه؟؟؟
اگر داریم که اینگونه سخنان درباره نژاد پارس و آیین زیبا،برتر و انسانی آن دیوانگی است و اگر هم نداریم و تازی(عرب) هستیم یا بیگانه و یا پیرو آنها،باید دستکم مطالعات خود را ژرفا و گستردگی بخشیم.
جمله ای که در پایان نوشتارهای بنده می آید،فریادی بلند است بر لزوم انجام این وظیفه بزرگ.بگذریم . . . .
ببینید دوستن و عرفان گرامی؛تاریخ را همواره زورمندان و غالبان می نویسند.این گفته های سراسر دروغ و غیر واقع که درباره زندگانی آراییها و مردمان پیش از اسلام است را، مورخانی عرب نگاشته اند و در آن نیز تا توانسته اند بهتان و دروغ به نیاکان نیک روش و نیک خوی ما نسبت داده اند.
عرفان خان!هموند گرامی؛من از شما گله دارم . . .آخر مگر منابع نوشتاری این دروغ ها(ازدواج با محارم!!!!!!!!!) را دیده اید که این سخنان را بر زبان می آورید؟؟؟؟؟؟چرا دستکم خود پژوهشی درخور نمی کنید؟!!
ایرانیان و پادشاهان بزرگ و نیک روش ما در پیش از اسلام از بهترین مردم روزگار بوده اند و احترام بسیار زیادی به زنان قایل می شدند که پادشاه شدن چند زن در پیش از اسلام گواه این ادعا که نه،این حقیقت است.(آزرمیدخت،آتوسا،ماندان ا و . . .)
آیین پاک زرتشت که مردم جاهل و نادان آن را آتش پرستی می خوانند، والاترین و زیباترین نگاه را به زن دارد.از آناهیتا امشاسپند اول اهورامزدا گرفته تا گرامیداشت زن در دین مزدایی و زردشتی که زن می توانست داور(قاضی) باشد و نیز ارث یرایری با مرد داشت و همسرش را منحصراً خود برمی گزید و نیز عدم اجازه به مرد در چندهمسری و یکسانی مشی و مشیانه که همان آدم و حوای شمایند در آفرینش و ارجمندی، همه و همه از نشانه های نگاه انسانی،آسمانی و محترمانه به زن در آیین راستین و پاک زرتشتی است.
من بسیار متأسفم که می بینم سخنان یاوه برخی،از دهان برخی دیگر که البته حسن نیت دارن و ناآگاهند گفته می شود.درباره کاستیها و مصادیق نگاه مورد پسند شما نیز نمی توان سخن بگویم که سخن بسیار است.برای روشنگری خواهش می کنم تاریخ را در زمان یورش ددمنشانه تازیان(اعراب) به ایران زمین و تاریخ سلسله های اموی و عباسی و صفوی را حتماًبخوانید.
در باب تمدنها و فرهنگهای بودایی،هندی،یونانی و رمی نیز این حرفها با توجه به باورها و اساطیر موجود در میان آنها که همگی به جانداری پرورنده که مبدأ پیدایش آدمی است،باور دارند،نادرست است.ما در آیین هنود و اساطیر آن اسطوره ای دارم بنام:م(تلفم میم) که معنایش آب است و آب نیز همان مادر و زن است.در اساطیر یونان و رم نیز زن از خدایان برتر است.
اگر بردگی و اسارت و بهره کشی از زنان را نیز منظور نظرتان است که هر هر قومی با هر دین و عقیده ای به محض برتری این اعمال را انجام می دادند.(اعراب به ظاهر مسلمان،عثمانی،صفویه،غزنوی ،غزها،سلجوقیان و قاجارها)
درباره تمدن پیشرفته و انسانگرای مردمان غرب،من هم همان قدر به تمدن و روش زیست مردمان اینجا انتقاد دارم به برخی از رفتارهای آنان نیز منتقدم.ولی در همین مورد اخیر نیز نتیجه مهم است و ما می بینیم که آنها همواره خوشبختند و خوشبختی نیز در آنجا مدام فزونی می یابد.
اگر تجاوز و دزدی و آدم کشی و خودکشی و . . . . . . . را هم بگویید که در همین مملکت گل بلبل اگر بیشتر نباشد،کمتر نیست. و تازه از همه مهمتر تمام آن مواردی را که شما بعنوان پست شمردن زن در غرب می دانید در تاریخ ما در قالبی دیگر وجود دارند و سایر اعمال آنان نیز اگر بر خلاف عقاید شماست،دال بر نادرستی آنها نیست.
خیلی از کازهای متعصبانه ماها صد بار از کارهای آنها بدتر است.بیایید با شکیبایی و آگاهی بیشتری با مسایل برخورد کنیم.شگفتا که مورد ازدواج با محارم در سخن یکی از هم تالاریها در بحثی عیناً آمده بود (نوشتار طاهره در گفتار *دوباره چرا؟تعدد زوجات و در پست دوم
*.سعی کنید که آگاهانه،همگرایانه تر،پذیراتر و مهربانتر با همگان رفتار کنیم،نه آنکه خود را خوب مطلق و دیگران را بد مطلق ببینیم؛؛؛بدرود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)