الینا دوتا معنی داره در فارسی یعنی دختر زیبارو و در عربی یعنی نعمت و فراوانی و من هم به خاطر معنی دومش این اسم رو انتخاب کردم
تشکرشده 498 در 242 پست
الینا دوتا معنی داره در فارسی یعنی دختر زیبارو و در عربی یعنی نعمت و فراوانی و من هم به خاطر معنی دومش این اسم رو انتخاب کردم
تشکرشده 402 در 153 پست
مهمترین وگرانبهاترین تجربه زندگیتان لطفا"؟ اگر کسی قبلا" نپرسیده
تشکرشده 498 در 242 پست
صبر.صبر و صبر
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام از الینا عزیز دوست خوبم به سوالات اعضا پاسخ داده اند تشکگر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم ارزو خانم می باشد
سلام نوشته تند نوشتم از الینا عزیز دوست خوبم به سوالات اعضا پا سخ داده اند تشکر و قدردانی می کنم نفر بعد دوست خوبم ارزو خانم می باشد
سوال از ارزو خانم سلام شما رانندگی بلد هستی ماشین دارید ذوست دارید کنسرت گروه اریان در تهران بروید یک جمله زییا درباره پدر مادر بگوید زود عصبانی می شوید بهترین اعضا تالار بگویدیک جمله زییا درباره مدیر همدردی بگوید یک جمله درباره محمد ابراهیمی بگوید رشته ورزشی دوست دارید خوش اخلاق هستی کدام خواننده موسیقی پاب دوست دارید دوست دارید
تشکرشده 216 در 84 پست
سلام آرزو
چه چیزی یا چه کسی را در زندگی الگو قرار میدهی؟
مهمترین هدف زندگی ات چیست؟
یه آرزو بکن.
تشکرشده 375 در 164 پست
سلام به آرزوي عزيز
چه كسي را در زندگي بيشتر دوست داري ؟ آيا شده آرزويي داشته باشي بهش و بهش نرسي اگر اينطور بشه چكار مي كني آرزوي جديدي مي كني يا باز سعي مي كني كه به همان كه داشتي برسي يعني باز تلاش مي كني ؟
او مـانده و قلب آهنـــی تان مردم!
یا می نگـرد به دشمنی تان مردم!
این پاسخ لطف یک درخت است؟تبر؟
لعنت به نمکدان شکنی تان ! مردم!
دوست دارید کنسرت گروه اریان در تهران بروید دوست دارید کنسرت حمید عسگری در تهران بروید یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید برنامه عید نوروز در تالار چه است یک ارزو بکن برای تمام اعضا تالار مدیر همدردی بگوید
روی کمک دوستای سایت بیشتر حساب می کنید بهترین فیلم نام ببرید بهترین خوراکی بهترین روز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)