RE: يعني اينقدر سخته يا ...
منميدونم خودم چي ميخوام معيارهام رو داره نه همشو ولي اكثرشو داره خودمم ميدونم هم اون بچه است هم من ماها هر دو 20-21 سالمون بيشتر نيست علاوه بر اينا اون تك بچه است و فكر ميكنم يه خورده لوسه البته نه خيلي اما ميفهمم هنوز پخته نشده اما طرز تفكرش علاقه هاش و نگاهش به زندگي قشنگه من ميپسندم اينا رو ميدونم
واقعيت اينه كه من هومنو از 4 سال پيش ميشناسم ولي خودش نميدونه البته تو اين مدتم من شناخت خاصي ازش نداشتم فقط ميدونستم قهرمان شناي استانه و هم سنو سال منه و يكي از اقوامش همكار بابامه فقط يه بار ديده بودمش اونم از دور اون موقع هيچ علاقه اي بهش نداشتم و به اين عنوان بهش فكر نميكردم تا اينكه همكلاسي شديم
الان فرق داره دوسش دارم چون نويسنده است سروزبون داره خودشو قبول داره اما اگه بهش بگي فلان كارت اشتباهه خودشو اصلاح ميكنه دو سال ديگه مهندس ميشه با وجود اينكه الان داره درس ميخونه و از لحاظ مالي هم هيچ احتياجي به سر كار رفتن نداره اما سر كار ميره خانواده خوبي داره ايمانش خوبه يعني در حد هميم شايد اون يكم به واجباتش بيشتر اهميت ميده من يه خورده به ظاهر اسلاميم خيلي ركه مثل خودم
بدي هايي هم داره مثلا اينكه بعضي اوقات مدل موهاشو خيلي بد درست ميكنه يا لنز ميزاره كه من خوشك نمياد بعضي اوقات يه كارايي ميكنه كه ميفهمم چقدر بچه است البته يكي از دوستام ميگه قيافش بچه نشون ميده اما خيلي بزرگتر و با تجربه تر از اين حرفاس كه من فكر ميكنم اين دوستم يه جورايي آدم شناسه
اينا رو گفتم كه بدونين تقريبا اين مراحلو طي كردم اما اين آخريو كه گفتي بياد حرف بزنه ميخوايي چي بهش بگي رو نميدونم چون خيلي باهوشه و خيلي سروزبون داره
اما حالا كه نيومده ما داريم اين حرفا رو ميزنيم كه:P
چيكار كنم
هرگز عشق را گدايي نكنيد معمولا چيز با ارزشي به گدا نميدهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)