تصور می کنم عنوان تاپیک بررسی خود ارضایی از نظر علمیه.امام صادق گروههای دیگه رو کیا معرفی کرد؟ من چند گروه به ذهنم می رسه. متجاوز به عنف! زناکاران! قاتلین! خورندگان مال یتیم! فاسدین مالی! کشندگان ائمه اطهار! چقدر گروهها زیاد شدند!نوشته اصلی توسط بهاره
خداوند برای کسانی که مشکل روانی بهشون این فشار رو آورده لقب ملعون می ده؟ تصور نمی کنم این احادیث ذره ای ارزش و اعتبار داشته باشه. خود ارضایی مسئله بسیار پیچیده ای است که به راحتی نمی توان آن را به طور کامل تایید یا زیر سوال برد. گروههای اسلامی بنیاد گرا ، برای آنکه مانند آنها فکر کنیم به تقوا توصیه می کنند!! آیا پیامبر تقوا ورزید؟ در یکی از مقالات که در این سایت آورده شده و در این تاپیک گفته شده که پسرها از لحاظ جنسی 35 سالگی به تحلیل می روند. دین برای تمامی دوران است. در دستورات دینی نیامده است که اگر جوانی که در 35 سالگی از لحاظ جنسی ضعیف می شود در شرایطی که توان ازدواجی برای او عملا نیست چه کاری را انجام دهد؟! آیا ائمه تقوا پیشه کرده و از ازدواج چشم پوشی کرده اند و میل جنسی خود را به فراموشی سپرده اند که از ما بندگان ناچیز انتظار چنین کار خطیری می رود. دوستان به این اشاره نکرده اند که در اسلام تقریبا دست بر هر چیزی گذاشته بشه حرام است و ملعون و خداوند با آن شخص سخن نمی گوید!!" ارتباط جنسی قبل از ازدواج حرام است و زنا، توان بر ازدواج نیست در عین حال خود ارضایی حرام است ولی خداوند میل جنسی را قرار داده است و ائمه هر جایی حدیث اومده از زن تعریف کرده اند و مزایای با زن بودن و میل جنسی(البته از نوع پاکش) را برشمرده اند!! احتمالا خداوند این میل رو برای برخی قرار داده به صورت دکوری که بتونه باهاش میزان تقوا رو اندازه بگیره!
این توهماتی که از خداوند در ذهن خود ساخته اید دور بریزید. خداوند در نگرانی های شما همانقدر نگران است و همان قدر دستان شما را مشتاقانه می فشارد که آرزویش را دارید. او زمانی که شما تحت فشار به چنین کاری (هرچند اشتباه ) دست میازید شما را ملعون نمی داند. با مهربانی منتظر برگشت شماست.
بحثهای مذهبی سریعتر از این تاپیک لطفا جمع بشه. وگرنه بنده به این قناعت نمی کنم.
من در پست بعدی یک سری مزایا و معایب خود ارضایی رو با مرجع میارم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)