سو تفاهمی در کار نیست! شما واقعیت درونی خود را گفتید! به دنبال کسی هستید که لیاقت شما را دارد! من اصلا هدفم این نیست که شما را مواخذه کنم . چون هر کس به هر روشی که می خواهد زندگی می کند. ولی این که در اولین واژه هایی که می آورید یا صحبت از خوشبختی می کنید یا صحبت از کسی که لیاقت شما را دارد یقین پیدا کنید از درونتان بر می آید . خویش را عوض کنید و یقین داشته باشید زندگی به شما لبخند می زند.
روزگار عوض شده ولی قبول کنید بهتر شده(لااقل برای خانومها) آیا لحظه ای حاضر هستید مانند مادران و با همان توقعات زندگی کنید و با همان حقوق؟ پس دلشوره شما از چه بابت است؟
اگر از بابت این است که کسی لیاقت شما را دارد یا خیر ، شما هر کسی که باشید کسانی هستند که لایق شما باشند.
اگر از بابت تغییر روزگاره که عرض کردم روزگار بهتر شده.
و اگر از بابت اینکه مسئولیتهایی در زندگی پیدا می کنید دچار دلشوره شدید باید عرض کنم مسلما اگر در زندگی خویش به نحو احسنت بشناسید و ابتدا خویش را بشناسید و توقعات خود را نرمال کنید و سپس مطابق با این توقعات نرمال شده و نه منطبق بر آرزوهای خویش مبنی بر تغییر آن فرد به سمت ایده آل خود شناخت پیدا کنید و انتخاب کنید بی شک مسئولیتها شیرین خواهد بود!