سلام دوست من تابي
بازهم طلاق !
می دونیم توی این دنیای خاکی دل به غصه وجود نداره ! یکی درگیر بیماری !یکی عزیزش گوشه بیمارستان ! یک درگیر دادگاه و...یکی بی اشیونه و .........یکی توی غربت .یکی عزیزش رو ازدست داده .یکی ارزوی پیچیدن خنده ی یه طفل رو تو خونه اش داره و....
تقریبا توی زندگی همه ادما چهار فصل وجود داره . بهار - تابستون - پاییز و زمستون .
توی جاده ی زندگی جاهایی کاملا اسفالت و صافه ,جاهایی هم خاکیه . یه جاهایی اتوبان و یه جاهایی کوره راه !
عزیز دلم !فعلا چه بخواهی ,چه نخواهی !چه بپذیری ,چه نپذیری! فعلا در فصل زمستون زندگیت قرار گرفتی !عزیزم خوددار باش ! به خدا توکل کن ! نگاهت رو به خورشید بسپار ! نخواه با تیشه غصه یخهای فصلت رو بشکنی ! بی فایده است !به خدا توکل کن ! نگاهت رو به خورشید بسپار !گرمای اون رو به خونه ی دل خودت و دخترت مهمون کن !
این بحران (طلاق) کمی تورا خسته کرده ! می دونم ! اما اگر تو مقاوم و استوار دست نازنین دخترت رو بگیری وجود نازنینش رو حس کنی و قدر بدونی می تونی با گرمای عشق از این کولاک بگذری . می تونی کم کم برگه های زندگی تو ورق بزنی !
می دونی !پس از زمستون بهاره ! پس شکوفه های امیدو شادی رو تو دل خودت و دختر ت شکوفا کن !
اگر تنها ترین تنها هم بشی بازهم خدا هست . دست خدا بالای سر تو دختر نازته !
می دونی ! اگراین کوره راه رو به سلامت بگذرونی به اتوبان وجاده ی سبز خواهی رسید !
می دونی! همیشه چراغ قرمز نمی مونه و بالاخره چراغ سبز می شه !
عزیز دلم ! تمام نیروی خودت رو صرف لبخند نشوندن روی لبهای خودت و اون دختر نازنینی که کنارته بکن ! گذشته رو رها کن ! نفرت رواز دلت بیرون کن ! ببخش و فراموش کن ! نه به خاطر دیگری بلکه تو هیچ کسی رو لایق نمی دونی که بخواد ارامش رو ازت بگیره .پس قوی باش !
توصیه ای که برات دارم اینه که اگر دلبندت رو دوست داری . اگر خواستار ارامش و راحتیش هستی هیچ گاه از پدرش بد نگو ! می دونم سخته ! اما لازمه . برای ارامش و سلامت خودت و دخترت.
هیچ فرزندی دوست نداره که از پدرش خوب یاد نشه ! ارزوی قلب هر فرزندی هستش که پدرش بهترین پدر دنیا باشه واین رو حق خودش می دونه ! پس خانمم ! با بدگویی کردن از پدرفرزندت نمک روز زخمش نپاش ! اون خیلی ظریف و کوچکه لازمه که زیر پرو بالت بگیریش و هردو برای هم ارامش باشید .
کم کم با مرور زمان از جراحت و دردت کاسته می شه ! فعالیت و نشاط خودت را حتما حفظ کن ! امید و توکلت رو بی نهایت کن !
اگر خودت رو مجهز به تجهیزات لازم بکنی(تلاش و فعالیت - کلاس های اموزشی - ورزش - مطالعه زندگی دیگران و تجربه کردن - نزدیکی و صمیمیت با دخترت - گسترش دامنه دوستان و ارتباط با اونها - فعالیتهای شغلی - تفریح و گردش و.......)خودت و دخترت به سلامت از این طوفان خواهید گذشت این کشتی پر طلاطم به ساحل ارامش می رسه و بهار زندگی تو خوب و پر بار ببینی . از همین حالا به فکر بهار و تابستون و میوه های پر ثمرش باش !درسهای اموزنده ی این فصل (زمستون - تنهایی -سختی و ناملایمات و......)خوب حفظ کن تا بتونی تو وزهای دیگه زندگیت بهره ببری .
خدارا شاکر باش که تندرست و سلامت هستید . خودت و دخترت همدیگر رو دارید وواگر بتونی این رو درک کنی و ازاون بهره ببری دیگه غربت رو تنهایی رو حس نمی کنی ! این بزرگترین نعمته !
حالا پاشو رو به جلو حرکت کن ! ببینم چه می کنی !؟؟؟؟
در ضمن کی گفته تو تنهایی تعداد زیادی امثال تو و فرزندت وجوددارند دیگه بسته به همت و تلاش خودشون هرکسی توی مسیری که انتخاب کرده قرار گرفته !
برای خودت و دخترت ارزوی خوشبختی و سلامتی می کنم !در پناه خدا !
لطفا !این تاپیکها رو هم مطالعه کن !
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4110&pid=36531#pid36531
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=235

علاقه مندی ها (Bookmarks)