پرنده عزیز مشکل از اونا نیست مشکل از ماست توی این دوره زمون باید دروغ گفت به خدا من به این نتیجه رسیدم اما متاسفانه ما نمیتونیم دروغ بگیم پس باید سر کنیم ولی فکر کنم تو هم مثل من تصمیم گیری بهترین کارو کردینوشته اصلی توسط parandeh
تشکرشده 0 در 0 پست
پرنده عزیز مشکل از اونا نیست مشکل از ماست توی این دوره زمون باید دروغ گفت به خدا من به این نتیجه رسیدم اما متاسفانه ما نمیتونیم دروغ بگیم پس باید سر کنیم ولی فکر کنم تو هم مثل من تصمیم گیری بهترین کارو کردینوشته اصلی توسط parandeh
تشکرشده 10 در 9 پست
سلام
ولی من به این نتیجه رسیدم که نجات در صداقته
تجربه کردم
یکی از دوستام میخواست بره یه مسافرتی یعنی تقریبا تیر ماه میخواست بره
بهم دروغکی گفت (به دلایلی دروغ گفت)2 اردیبهشت میره بعد ها هرچقدر گفت دیر میرم ولی من پیش خودم میگفتم شاید زود رفت باید قبل رفتنش ببینمش گفتم میخوام ببینمت اومد و اعتراف هم کرد دروغ گفته خیلی هم پشیمون بود گفتش 2 ماه دیگه میره خیلی کار داشت ولی به خاطر من اومد برگشتنی تصادف کرد و از دنیا رفت شاید اگه اون دروغو نمیگفت من برا دیدنش عجله نمیکردم اونم الان زنده بود
من خودم یه دروغی بهش گفته بودم (یه دروغ بزرگ)و ناراحتش کرده بودم ولی فوری صبحش بهش گفتم معذرت میخوام دروغ گفتم تا صبح نخوابیده بودم به خاطر دروغ گفتنم
به نظر من دروغ بده
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام میدونم عزیزم دروغ بده به خدا من اصلا نمیتونم دروغ بگم اما مردم مثل نقل و نبات دروغ میگن ، باید حواست باشه وگرنه تو ضربه میخوری ، اگه دروغی که میگن به زندگی تو ضربه نزنه که اصلا مهم نیست ولی اگه بخواد به زندگیت ضربه بزنهنوشته اصلی توسط parandeh
واقعا سخته، در مورد دوستت هم مقصر تو نیستی عمرش تموم شده بوده حتی اگه بهت راست میگفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)