ارتمیس عزیز سلام!
منم تو تاپیکم با یه همچن مشکلاتی مواجه بودم و البته به واضحی شما نتونستم توضیح بدم چون فکر میکردم هیچکی نمیتونه درک درستی از این مادری که من میگم به هیولا تبدیل شده داشته باشه و بهم میگن این توئیکه نمیتونی باهاش بسازی و البته برداشت بعضیام همین بود و منم هنوز روی حرفم هستم و هیچ بهبودی هم توی اوضاع روانی ش که قبلا لااقل برای بقیه دایه مهربان بود اگه برای من چیزی بیشتر از یه زن بابا نبود ولی حالا که میبینم خودخواهی و غرور و تکبری که از خودش نشون میده داره همه گیر میشه منم واقعا نمیدونم چی بگم و چه راه چاره ای برات بگذارم!
حسودی رو هم به دیگر دردهایی که داشته حالا خیلی بیشتر شده اضافه میکنم.و تو بگو توی این آشفته بازار چه کار دیگری میتونی بکنی جز اینکه کار خودتو بکنی و به هیچ حرف و تلقین منفی ازش توجهی نکنی و توی بحثها طوری محکومش بکنی که دیگه نتونه روی تو تاثیر منفی بگذاره.آخه تو که تقصیری نداری که خونه ندارین یا بقیه نمیتونن به جای تو با اونی که اونا میگن زندگی کنی!
رو خودت بیشتر کار کن و اجازه نده تلقینات منفی روت تاثیر بدی بگذاره چون هنرمندی و حساس و اگه روحیه ات رو ببازی بیشتر از بقیه آسیب میبینی!
موفق باشی!